winning11

查看: 2938|回復: 5

[龍濤閣] [大粒墨報告]【龍濤閣】超好服侍陀地妹·121號

升級  92.67%

三星會員

呢排好似足不出戶咁,完全係無離開過呢區
即係我做嘢既地區佐敦,唔係呢間就係嗰間
見啱啱放榜,諗番起我哋90年代讀書仔
原校升唔到或者再早啲要去第二區讀書
個名叫誇網,我就好耐無誇區揼骨
近公司呢區啲女又未做晒,仲有咁多will do list的女
今次就欽選呢個121號龍濤閣的bg
呢兩日下畫無女足世界盃直播,今日下畫又有番係日本對瑞典
陣間再唔再去係睇情況,擒日就去咗先,今晚仲有般尼對曼城英超又開番
大把波有得賭有得睇,龍濤閣121係陀地妹
仲要係純正正宗唔係廣州媾香港,係嗰啲九龍城媾黃大仙之類
靚靚女幾好款中波半肥瘦完全啱傾啱講
揼得幾好,中重力,真係有個畫面好似係豬肉枱或者手術室咁
我大字型瞓喺度,121號就化身肉類處理員或者女看護咁
慢慢地同我做手術醫我疲到震的軀體
揼骨揉腰拉筋企背,揼有85分,陀地妹佢都算好揼得
服務都係呢個高評分,溫柔rpp有吮上半身吮下半身
鍾意係佢踎喺我腿中央食甜品洗車底
我企起身121就跟住我轉位,佢變成跪在我前面演繹歌曲
玩埋陸+狗位都仲得,佢食嘢我探入佢妹妹香閨
淨係呢個動作都玩三個位,最後就係咁樣玩爆咗
真係辛苦晒阿妹了,佢啲皮膚都好滑尤其對腳同八月十五,提早賞用啦
整體121係幾揼得身形平均服侍好掂

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

又係廣告嗎? 根本龍記日間技師不包吹,何來有得玩69呀? 仲想條女懶袋底? 真係好好笑.

升級  92.67%

三星會員

ryuhi88 發表於 2023-9-13 10:07
又係廣告嗎? 根本龍記日間技師不包吹,何來有得玩69呀? 仲想條女懶袋底? 真係好好笑. ...

邊有話唔包吹?
以前有而家都有
不過未必個個女有啫

升級  43.33%

一星會員

大粒墨 發表於 2023-9-14 09:32
邊有話唔包吹?
以前有而家都有
不過未必個個女有啫

你都傻既,龍記條條女都唔包吹,我玩左3年唔知咩?
你要加錢就有得吹.

升級  43.33%

一星會員

大粒墨 發表於 2023-9-14 09:32
邊有話唔包吹?
以前有而家都有
不過未必個個女有啫

師兄,包吹意思我要環保吹,不是帶套吹咁無意思.懶袋底一定好少.中女先肯.