winning11

查看: 7778|回復: 5

[金 鑽] [lawrence908]【金鑽】小妖精·26號 (有圖)

升級  43.33%

二星會員

金鑽 26號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[lawrence908]【金鑽】小妖精·26號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2232122-1-1.html
註:26號 通常返 24Hours / 156cm

有圖有真相

自從上次做完88後,一路回味中,今日她竟然找我,話佢近來倍訓新人,叫我上去試下佢徒弟26號,囡囡以前做按摩,指壓又是新鮮人,好,即本上去試下!

準時到達,囡囡入來,嘩!相頭組,囡囡後生樣靚,仲有大大C波,樣子有一種妖艶,好吸晴,囡囡自己坐上我大肶,嬌爹的打招呼,不用破冰,我當然不執輸,拉低上衣玩波波,真係新鮮人,波型靚又挺,嘗嘗粉紅提子,手就向下游,摸到下面,囡囡竟然出水了,隔著㡳褲手也濕了,似乎囡囡好易撻著,快快入去冲涼!

88最勁系水床,26也不差,學到唔少野,前後body,磨棍,水簫,樣樣做齊出色 ,吹簫唔叫唔停,頂唔順了,快快出去玩。

新人當然冇獨龍,佢先來做背波推,有88的影子,轉身,啜我提子 ,再向下含,含得好舒服,跟住我叫佢磨棍,佢猶豫左一陣,都坐左上來磨,唔知其他兄弟會不會有,囡囡多水多汁,我成條野都係佢D愛液,如果直入就真係正,當然要上番套套,直插入去,囡囡可能系新鮮人,愛液好多,滑出滑入,其爽冇比,囡囡反應投入,好快就射了!

總結88呢個徒弟教得不錯,26話學僅水床,叫我下次去試下,心諗,一定要試,因為呢D新鮮人玩水床,好易唔小心滑入去,哈哈!期待下次!

註:lawrence908-金鑽/雲來/翡翠/鳳城/來閣
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

等待驗證會員

小妖精?

一定要試下 !

升級  24.44%

二星會員

Seems need to have a try.

等待驗證會員

同意,J

等待驗證會員

升級  50%

一星會員

好爽呀磨棍