winning11

查看: 4509|回復: 12

[話 題] 話題:我喜歡在做愛時有觀眾的感覺

升級  7.04%

二星會員

其實自從通關後明顯市面上既酒店妹7 日鮮都多左.在疫惰前一般都係8舊至一千左右.但現在閒閒地都千3.4起跳.可能我比較CHEAP 我個心理關口只能去到一千蚊.現在要跌多幾百真係好赤.但由於好耐冇食過白虎西,忍左好耐今日一定要食番餐好.

今朝一早就起身睇廣告留意下有冇白虎妹.廣告中有但唔多.好彩自己區份都有兩個.但成千4蚊. 仲要12點先開工.那唯有等一陣啦.未夠12點我已即時打去預約.頂竟然係個操國語既男人接電話.有點嚇人囉.我即說要預約白虎囡囡 12點到可以嗎.....佢又話囡囡未起身要1點鐘....好就約實1點鐘

山雞講過:「Happy」從來最興奮都不是出野一刻.而等待才是最興奮的...我做定準備自帶左0.02上酒店.因中伏過多.我都做晒心理準備可能一開門是大媽貨色等.終於到達房門.一開門條女竟然怕醜.呢埋在門後又用手遮掩自己個樣.她說剛才睡醒牙都未刷又冇化妝冇面見人喎.

哈哈...素顏我最喜歡啦.佢細形有DD肥.著住條短褲仔約廿歲出頭.樣子普通.可食用的.但我即時清醒起來.問問是白虎嗎?開頭佢不太明我講什麼.我再說下面無毛毛佢才點頭回應我.她說其實有幾條毛毛的.我們溝通左一陣氣氛開始融合了.這時我才發覺原來床上還有一個囡囡睡著被我們嘈醒了.這囡囡即時起身梳洗,都幾靚女的走肥.佢踢住拖走出來同佢肥妹講話落酒店大堂坐陣唔阻住我地搞野.那時我們就開始沖涼.

在沖涼時我好仔細地檢查肥妹仔個白虎西先.佢既毛毛真係十隻手指數晒,好短好幼,加上佢小小肥一定要用手翻開才見到陰唇.名符其實係一線鮑來.我們皂都未落我已經忍住住瀨落去了,由於我係M底男,所以我主動幫肥妹仔大洗.連腳板底都洗埋.但好搞笑囉,肥妹仔又係M底來佢見我咁徹底幫佢洗.佢反過來又好努力幫我洗,這時佢才發覺我條啫啫都係冇毛.佢好愛不惜手地幫我清潔,又幫我跪含.我地落左成半支皂液都有.,場面好溫馨咁沖左十幾分鐘涼.

我們赤條條出番房發現佢姊妹已經在梳化上睡住了.我們都不打搞她.只好細聲一點上床,我叫肥妹仔先訓上床不要發聲.讓我來先服侍她,廿歲女果然皮光肉嫩.波仔似還在發育中.好脹實彈手.我由佢嘴開始錫到落波波.佢都好配合冇發出叫聲.我再向下進攻了,我先錫勻佢整個陰戶,我再慢慢打開佢雙腿,此時佢鮑鮑都依然保持住一線狀態的.我用手輕撫佢鮑鮑原來都已經出晒水,我再反開佢外陰唇突擊瀨落去佢粒豆豆.我感受到佢好舒服.但還堅持唔叫出來.佢呼吸已經開始急促起來.我一手按壓著佢個肥西仔.另一邊就慢慢鍚佢大比內側.再由大腿鍚落小腿.佢表情好享受但又忍住唔叫出來果個矛盾樣好搞笑...我突然吮落佢腳趾公,再瀨落佢腳板底時佢終於大叫左出來,我繼續進攻佢,這時肥妹仔就像開了鎖般不斷呻吟大叫.當然這時已經嘈醒了佢姊妹啦

佢姊妹好尷尬地坐起來說見你地咁纏綿都眼冤了.問需要她回避一下嗎....哈哈我和肥妹仔竟異口同聲說:不用啦.肥妹仔還說我們會細聲一點的.我再補充多句不好意思 SORRY

佢姊妹點點頭後就上了廁所,我們因為被打斷了都冷卻下來.肥妹仔見我條JJ軟左就叫我訓下來.現在輪到佢來服侍我.肥妹仔吹功都叫唔錯.佢係識得含你果種.佢會慢慢錫勻你JJ周圍.再吮下袋袋先,慢慢從莖部位置吮上龜頭才整條含上,佢識得用脷尖在龜頭上打轉.最喜出望外是.佢竟然會用手指推出你既愛液來用脷尖玩拉絲.這個情景只會在AV片中出現.今日我終於可以親身感受到.我見佢咁落力就示意佢69佢好配合騎我面上來.當我們好努力地69時,原來佢姊妹已經企了在廁所門口望住我們.我拍一拍肥妹指指佢姊妹那邊.我肯定肥妹知道佢姊妹睇住我地.但肥妹依然好落力咁幫我含.那我就只好繼續努力地瀨啦.

終於要埋牙喇.我們坐起來肥妹幫我上套時.我跟佢姊妹講多次唔好意思啊,但佢就點下頭坐在梳化滑手機.現在要進入肥妹了.佢真係濕西晒囉.只要輕力一推個龜頭就跣入咗.我順住個勢一野插到落底.肥妹即時大叫出來,我即時立立佢姊妹有冇睇住我們.果然佢真係向度偷望.其實床跟梳化距離只有兩尺根本點樣都會睇到的.由於我要留意佢姊妹所以分左心兩秒,此時肥妹已經按捺不住擺動下身搖示意我要向前推.我只好將注意放回肥妹仔,我開始慢慷抽插,眼見肥妹D水係濺出來,加上我地都係冇毛既關係,我們細佬妹緊貼位置都是沾濕了愛液.而肥妹個西都算窄.我抽出來是才可睇見佢粉紅色的陰唇.我邊抽插時邊好細心地觀察,我插入時就好似有兩團肉緊緊地包實我整條硬J..我抽出是會好清楚睇見她陰唇緊緊包覆著我龜頭地被扯出.而周邊的範圍都沾滿愛液濕漉漉.再配合埋肥妹既呻吟,場面極為荒淫.我還專登托高肥妹一隻腳打側來抽插,好讓佢姊妹可以清楚睇到我地細佬妹交合抽插的畫面.肥妹果然係M底.佢知道我想在佢姊妹前表演又好配合我擺出姿勢.

這時佢好姊妹終於忍無可忍開聲駡我們狗男女.還笑笑口地說知道醜嗎?又說我們是乜乜A片男女主角.又話明天一定生眼瘡.佢越鬧我就再大力推,肥妹又好配合地大聲叫...最有趣係我同肥妹都不約而同地望住好姊妹來做.過左陣肥妹話想換姿態才停下來.肥妹話想女上.那我就先躺下來好讓她坐上來...真係估佢唔到.佢竟然痞在我臉上要我瀨西.佢還用雙手反開陰唇要我將脷伸入去.我初時都冇為意好配合佢將脷插入.我還不時瘋狂吸吮佢隻西仔.冇耐我發現肥妹痞下時位置正正就對住佢姊妹,肥妹目的就係想讓佢姊妹可近距離睇住我地女上男下瀨西.雖然我視線被阻,但都能夠想像到那滑稽露骨的鏡頭,肥妹知道好姊妹睇住,佢就好淫蕩地用塊西磨我面,當時我不只全面都濕,就連帶頭髮都濕晒,全都係肥妹既西水

肥妹開始頂唔順要我男下插入,我們面對面女上男下.我每下都頂至盡入,我Feel到肥妹D水流晒落我春袋.肥妹個身開始軟成個人傾前,剛好又可以吮波波.我兩汗水加愛液簡直是濕得徹底.細佬妹不斷傳出啪啪撞擊聲.而交合位置都撞到起晒白漿.此刻我再留意好姊妹是否有看著我們在努力,原來好姊妹已老實不客氣坐在床邊專注睇住我們.

我心諗既然好姊妹都唔怕醜,那我都肉緊D,我示意肥妹轉身背向我女上,肥妹好配合,我們姿勢係肥妹和我都係開住腿兜口兜面對到正正咁向住好姊妹來抽插的,我不斷頂上時肥妹又按時坐下,肥妹還不是用手沾起我們的白漿來塗上身.我感覺到接近要出野了.緊貼換個狗仔式來回回氣,這姿勢我可以一邊跟好姊妹有眼神交流又可.一邊推車.我怒推肥妹時,肥妹還要牽住她姊妹手.

最後我都係換番男上姿勢來準備一陣出野.因為男上位置可以睇住她們的表情又可以觀察到細佬妹緊合.肥妹一手拖實好姊妹,而我就托高肥妹一隻腳抽插.我還就住姿勢好讓好姊妹可看清楚每下撞擊抽插時拉起白絲的畫面.我一邊吮住肥妹腳趾一邊屌.而肥妹拖住好姊妹既手感覺好似係想向佢姊妹求救般樣子.這時我跟好姊妹講.我忍唔住射精了.我一邊吮住肥妹腳趾公,JJ就不停在肥妹體內抽搐,每一下抽搐套子都有精液溢出.我問好姊妹你有清楚睇到我射精過程嗎.雖然我已經射精了,但肥妹依然要我緊抱著她.我地打起茄輪來,直至我JJ軟晒跣出肥妹身體才肯鬆手....而好姊妹終於肯開聲說:你們捨得分開未.

接著我同肥妹去沖涼時再纏綿左陣.而走果時肥妹叫我比多3百佢姊妹得唔得,佢一野咀埋來伸晒脷我只好就範啦

升級  41.48%

二星會員

跌多幾佰冇問題,最重要自我感覺良好,有滿足感

升級  5.83%

三星會員

師兄有表演慾,千金難得心頭好,你話值就值

升級  56.67%

一星會員

點解唔順勢雙飛埋?

升級  43.33%

一星會員

好耐無睇過咁長報告,師兄無跌錢,情節令人回味!

升級  33.33%

一星會員

師兄好利害,有觀眾觀戰。反正要醒佢姐妹,點解唔捉住佢姊妹梅開二度呀?

升級  33.33%

一星會員

師兄,勁。您同大埔女技師都比佢啲姊妹觀戰啦。

升級  7.04%

二星會員

jc123qaz 發表於 2023-8-29 11:00
師兄,勁。您同大埔女技師都比佢啲姊妹觀戰啦。

有人睇住原來好刺激

升級  97.04%

二星會員

多謝師兄精彩報告。師兄其他報告我都有睇過,別樹一格,用心報告。

師兄今次真係抵玩,簡直係可遇不可求。滿足多方面

升級  33.33%

一星會員

[quote]kongtauwong 發表於 2023-8-30 11:01
有人睇住原來好刺激[/quote
.......

升級  33.33%

一星會員

咁師兄重有冇去搵大埔女技師?

升級  7.04%

二星會員

jc123qaz 發表於 2023-9-6 09:32
咁師兄重有冇去搵大埔女技師?

女助手現在返咗元朗開工
我早幾日先上去

升級  33.33%