winning11

查看: 1959|回復: 5

[浦 東] [我愛應采兒]【浦東】嬌小·88號+高挑·103號

升級  61.92%

三星會員

嬌小剔透·88號+高挑滑溜·103號

繼續都係浦東--新興9樓--幾乎兩三四日就去一次--每周都至少見到我兩次
繼續都係做啲未做過嘅bg
想講下每次我都係上浦東食好多嘢--事前就半碗湯燒賣四粒牛肉兩粒
入房後揼完就一碗大湯同食餐腸蛋麵--咁樣就慳番幾十蚊啦
咁樣食碗麵喺茶餐廳都要五草嘢--出前一丁又話要加$5
去揼骨係呢度好可以食嘢--當然都呢度可以乾蒸濕蒸同浸熱水池
凍水池就未必我受得到--仲有就係其實旺角區食嘢始終係最平
砵蘭街豉油街或者衫樹街嗰邊啲油渣麵都係under$40
反而以前有人話深水埗食嘢平但嗰邊福榮街福華街油渣麵都要over$40

呢個禮拜做咗兩件蒲東妹--一個係88號一個係103號
兩個女完全唔同Feel--但一樣都係啱揼啱玩

88號後生女--細粒嬌小走肥係純嬌小玲瓏又晶瑩剔透白白滑滑零肥膏,果然係孖發孭得起呢個冧巴--真係唔明點解呢間啲女可以咁正--可以搵嚟咁多好嘢俾我哋玩--揼功中上--服務都係例牌手加咪咪加嘴齊用--rpp手勢good--咪咪導彈真係如膠似漆咁貼身--嬌小身形廟細燈大--壓落嚟好舒服仲Feel到佢啲心跳聲添當然都有輕叫嗯嗯聲--rpp已經令我舉旗加埋咪咪更加正--我亦見佢已經lin lin有生理反應添--外加一輪的嘴仔攻勢更加了我命--身經百戰的我都幾乎忍唔住要火山爆發--結果係用油一陣我就洩漏燃油了

另一位佳麗係103號--呢個就高挑苗條長腿靚腳--都係靚靚姣姣--仲要玩紮起馬尾添了年輕女仔感覺--聽教聽話揼得按得亦踩得--推油推到我背同大髀後面熱晒--適中的冷氣都覺得俾佢推到成身熱--效果好掂--都堅係鬆好多--服務都係大大路路--rpp蘭花手好似條魚擺尾左穿右轉的--103高妹但唔係平坦咪咪都好有肉地--咁就用佢柔軟肉峰做人體按摩--再加夾夾動作--我係知道我有嘟嘴動作因為嗰下壓逼感好強--喺溝位上上落落--演奏完又係用油帶我升空--感覺好掂

整體係兩件都掂--當我出房出廳食麵飲湯醫肚時再望望個技師牌--都仲有好多女未做晒--等叔叔回一回氣過三兩日再試其他女

報告完畢!!!!

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

兩個囡囡都只係做手作的?開大要另計?

升級  61.92%

三星會員

南叔叔 發表於 2023-8-30 08:03
兩個囡囡都只係做手作的?開大要另計?

留意下歌詞....
除咗手仲有body同演唱

再留意下我報告....
有啲嘢唔使講咁明....
呢間場係一個收費....
啲女為搏我哋翻轉頭搵佢自然會做更多嘢例如送大...當然要熟咗幫襯多佢兩三次
我哋識做佢識做...佢識做我哋又識做

齋講無意思
你親身去體驗下就知

升級  60%

一星會員

我愛應采兒 發表於 2023-8-30 09:45
留意下歌詞....
除咗手仲有body同演唱

問多啲,了解清楚多啲,上到去都定啲。

升級  61.92%

三星會員

南叔叔 發表於 2023-8-30 13:20
問多啲,了解清楚多啲,上到去都定啲。

揼個骨幾舊水....上到去你就知點玩