winning11

查看: 2813|回復: 6

[龍濤閣] [hion報告]【龍濤閣】靚樣陀地妹·121號

升級  98.25%

三星會員

吊那星又真係打風...蘇拉喎
今次天文台擒日講明黃昏掛一號
今日又話三點至五點掛三唬
又講明係明天有機會掛更高風球
即係打硬...我估係周五晚五六點放工後掛啩
所以擒日揼咗骨先...免得過兩日俾骨蟲咬

囡囡:121號
場地:佐敦龍濤閣@廟街..擒日仲見到有隊team喺度收架生...應該唔知拍完啲乜...但我見唔到有邊個明星出現喎...記得以前呢度龍濤閣前身美高蓮係有試過借水池俾人拍嘢...我都喺呢度廟街見過蔡思貝同吳啟華拍嘢
樣貌:中上靚女,半甜又半姣,幾省鏡的
身材:平均33C左右半肥瘦之中係偏瘦的,中等高度,波靚腿又靚

121賣點係我一入房已經有驚喜,靚女,身形靚仲要係陀地,最初以為佢唔太識揼啦呢種陀地妹,但又諗諗下呢間啲女通常都唔失禮骨技喎,結果係踩背未位好準,有柔力有陰力有重力,原來都係高手,鬆完背鬆手臂,按腳,企上踩,仲玩埋踩油背,靚樣的陀地咁樣踩背油簡直係好享受

到做服務正常又深入的rpp全身體全方位,令我旗桿已經好快失控,加埋121把甜聲簡直帶我去咗另一境界,熟手喎玩rpp,嘴lin錫耳舔頸,當然唔會遺留咖喱雞俾我,再洗車底,然後演奏再用油升到一個高點令我洩漏燃油了!!!!

完場慢慢清潔,夠鐘送我出樓梯嗰邊我就落番嚟食個午餐肉炒蛋麵,焗乾蒸沖涼走人

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

又係廣告嗎? 根本龍記日間技師不包吹,何來有洗車底呀? 仲想條女懶袋底? 真係好好笑.

升級  98.25%

三星會員

ryuhi88 發表於 2023-9-13 10:06
又係廣告嗎? 根本龍記日間技師不包吹,何來有洗車底呀? 仲想條女懶袋底? 真係好好笑. ...

下?女仔係有咁做喎,我又未聽過話日更女會有限制
或者每個女做嘢唔同,邊有管架...以前同而家都一樣,等於有啲女放有啲女保守啲

升級  98.25%

三星會員

ryuhi88 發表於 2023-9-13 10:06
又係廣告嗎? 根本龍記日間技師不包吹,何來有洗車底呀? 仲想條女懶袋底? 真係好好笑. ...

等於有啲女有啲服務你有我可能無
我有你可能無
人夾人緣骨夾骨緣
我純係去揼骨
無需要喺度你一句我一句

升級  43.33%

一星會員

hion 發表於 2023-9-13 15:10
等於有啲女有啲服務你有我可能無
我有你可能無
人夾人緣骨夾骨緣

屌你,現在講緊你係度賣廣告呀~! 無可能免費有得吹能,明唔明.
仲要講到懶袋底,真係騙人,我玩左3年十幾件女都沒有免費懶袋底.畀錢都唔得啦.哈哈.

升級  43.33%

一星會員

hion 發表於 2023-9-13 15:07
下?女仔係有咁做喎,我又未聽過話日更女會有限制
或者每個女做嘢唔同,邊有管架...以前同而家都一樣,等 ...

夜更女一向都好多服務啦,畀錢咪有得玩囉,你講到免費吹簫就無可能.