winning11

查看: 5278|回復: 5

[話 題] 話題:雙飛點樣玩

升級  13.33%

二星會員

好耐無見有師兄出雙飛三飛報告,係咪玩到無瘾呢?
睇得4仔多心思思去試雙飛啦,但發現完全唔係個會事,係咪呢??

首先師兄必須要係勇士,玩雙飛要換套已經軟咗一半仲要兩條女肯要在唔換套情況下俾你插之外,兩條女又要配合動作,雙吹係必須嘅指定動作,想像吓一條你同含7,另一件就玩電話係幾咁掃興!!

好喇,就算兩條女好配合但無其他動作又係得個做字,兩條女同你雙吹時伸手互揸波係咪好刺激呢?

到戲肉喇狗仔式時被插條女可以瀨另一條女西係咪好激?男上女下時其中一條女去瀨住春袋,中出後即刻事後簫點睇?

有人吹某“教官”又咁又咁,但上面動作得唔得?我可以講“唔得”

第一次捧場想咁玩法係白日夢,除非你俾好多貼士,但試過出過每位一仟叫兩女69互瀨都唔肯!因為唔係個個接受!甚至有女雙飛都唔肯做!

要點呢?去到叫條女搵好姊妹,頭一次當跌錢,合眼就以後去都搵呢兩件,連續不停捧場起碼一年,期間由輕入深提出你要求就或者有機會!我就已經成功!

個人經驗只供參考,不會提供囡囡資料,因兩條女講明係私伙特別服務,其他不會提供,否則人人上去咁要求就唔掂.

升級  63.33%

一星會員

3p 或5678P. 一定不用套才happy  本人經驗

升級  36.67%

一星會員

吊,唔喺又想介紹去西記吊門阿婆?

升級  86.67%

一星會員

真係要搵囡介紹, 入房前仲要再3確定架

試過入到黎乜都冇

升級  0.08%

三星會員

雙飛通常配合才好!找一個相熟再介绍才好玩,我通常雙鐘扑完一個再另一個

升級  33.33%

一星會員

香港搞雙飛不如去澳門,小心告你組織經營罪