winning11

查看: 3093|回復: 5

[新人帖] [c4defusekit]【龍濤閣】身材一流·38號 (新人帖)

升級  76.67%

一星會員

服務週全身材一流·38號

上星期有日休息訓左十幾個鐘,之後起身有個朋友一早約左我第2日去旺角食飯,除左本身去食蘋果,都好少去九龍呢邊,食完飯後各散東西,之前都成日上嚟討論區睇下啲POST,見到唔少人提下龍濤閣,自己感覺呢排工作太累,個人又幾日冇出火,於是十點鐘膽操操一個人花啲時間落格餐飯之後就上去試下。

第一次黎上到去環境唔錯,有整得顏色好睇好似大場格局既LOCKER區同休息區。
今晚上到去唔多人,飲杯檸茶冇耐,靚女經理就問下我做開咩種類。我就冇太大要求,服務好中力OK。
入到房囡囡已準備好,介紹自己號碼38,由於房間偏暗,囡囡都應該有米6,我本身超過米8,所以佢都差我大半個頭位,囡囡著左衫就未睇清身材,不過睇到佢樣都唔錯,起碼平均以上,睇落頂多係3中左右,佢同我講佢約3尾,又話我睇落都後生3字出頭,其實佢都保養得唔錯。而且我幫佢今晚開齋。

入正題,佢會先問下你有邊個位想按,或者位置邊度有唔舒服,先按背,我要中力,佢真係力度好適中,唔會過火喉。因為食左晚飯唔算耐我就飛踩背呢部份,跟住一路按一路傾下計,破冰唔難,幾健談。廣東話都好好。
之後做推油,舒適,做完上身就做腳,再rpp同摸下細佬,手勢都純熟,由於我幾日冇出火,佢摸左陣細佬就開始漏水,佢即刻比反應話我濕濕地。跟住驚走火叫轉身正面,佢就解甲,解甲就即刻見到對真CD波,夠挺,摸上手同睇埋對波形輪廓絕非打假,仲主動叫我出手揸佢。之後佢先用波波BM,然後就開始向我細佬進攻,我亦唔執輸進攻佢對靚波,亦派到小車。由於今日狀態好,佢都難搞到我咁快完場,我就繼續進攻佢對細細提子,佢乳暈淺色,加埋對提子,好靚,最後佢比我搞到佢都頂唔住,就主動派中車派奶食住提子就發射投降。

完場後我睇睇電話都只係一個鐘左右,佢亦冇偷時間太耐潔淨,就番入嚟同我做按頭,傾下日常生活同時事,足鐘完場先至慢慢送我出樓梯。(好好傾,又可以傾下佢自己,呢度唔方便講佢私人既野,大家自己去試下就知)

之後完場就落去食個餐蛋米同飲個湯,餐蛋都係即煎,唔係叮番熱個種,個湯係菜干排骨,清甜滋潤。到呢個時候就有番啲人氣黎開心。

總體呢個場未算大規模個種,但樓面服務人手都足,如果真係睇波真係爆晒棚唔奇,囡囡值得返食,個場亦都可以考慮返去再黎

樣貌:09/10 真係30幾睇落,斷睇都唔似講3尾,同我差唔多,都係啲樣幾襟嘅
身材:10/10 對波挺,C至D之間,我一手啱啱好,身高又唔會太矮
服務:09/10 有機會派車,主要睇各位自己,佢開頭唔太想派,最後我搞到佢自己派車,呢啲隨緣,有就緊係開心。囡囡破冰唔難,健談,足鐘,按摩力度中力舒服。

報告完畢

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  98.25%

三星會員

師兄喺龍濤閣仲有無其他推介呢
thx

升級  76.67%

一星會員

hion 發表於 2023-10-18 10:38
師兄喺龍濤閣仲有無其他推介呢
thx

師兄,你冇睇到我個帖係括住新人帖嘛

升級  98.25%

三星會員

c4defusekit 發表於 2023-10-22 21:08
師兄,你冇睇到我個帖係括住新人帖嘛

新人好快變識途老馬了

升級  76.67%

一星會員

hion 發表於 2023-10-24 14:34
新人好快變識途老馬了

咁要個銀包識淘先得了
同埋我唔要做老馬,要做路程專家