winning11

查看: 12644|回復: 14

[美 妙] 首發:[雙飛何報告]【美妙】女朋友感覺無限輪迴·Dior

升級  25.17%

三星會員

首發:[雙飛何報告]【美妙】女朋友感覺無限輪迴·Dior
http://sn11.cc/thread-2237432-1-1.html

女朋友感覺無限輪迴·Dior
久休復出後首發第1份

囡囡: Dior
樣貌: 3中
樣子: 不是美少女,但系似女朋友既樣,好順眼,咀角有粒小墨
身材: 33B
波路: 靚波,真波美乳,PINK+長堤子(易硬)代表興奮,非常喜歡人啜
腿形: 幼腿靚,但無高踭鞋,有叫著絲襪
周感: 正常
對話: 半鹹淡白話,基本上應付到
優點: 囡囡很喜歡笑,主動車和造愛均是真反應
缺點: 過程眼神交流欠奉,生手

官方描述
新女Dior(170cm,33B,高挑走肥靚長腿,
高質靚女,白淨斯文,模特兒骨架,初入行,
歡迎前來調教.)---不要錯過(返早上11㸃,收晚9㸃)

雙飛何久休復出,但這其實也不是第一Q,
已享受左二三件囡,但因為太耐無提筆,
亦沒有囡令我有提筆的興趣,當然令我有意慾寫報告的必屬佳品
而這一個囡囡,正是Dior....詳細鳩UP說話不多,
馬上展開復出後首發精彩報告,一如既往,文長,
請慎入,師兄們耐心觀看的話,耐心揣摩一下細節位,必能有得著
而報告以往一樣,精彩生動,不偏不倚,如實報導!
與老友記CAT妹約好,頭鐘早Q(兩粒),順利入閘

*我的新相識女友*
在房內,滿心期待,因官方描述夠高,高挑走肥
應該都比較生手,
我腦內幻想是初戀女朋友咁,結果無令我失望,好滿意
好了,入正題,當開一打門,確系有種女朋友感覺
囡囡都幾高,和我平頭,然後大家互相愛摸一番
我又索下佢有無香水,囡囡說沒有搽香水,有塗潤膚露
然後除左衫,一對靚乳系你面前,PINK,真,女朋友的波波,正啊
再睇埋對腳,好長靚,但無高踭鞋,呢度我有點失望
好彩一早叫佢預備左靚靚絲襪補數,一陣著住做愛.
然後囡囡主動車埋黎,不用破冰,輕輕的車,又間中有中車,幾好FEEL
跟住拖住手入去沖涼!
P.S.車牌不是必然項目,個人認為唔係太樣衰,佢都會同你車

*沖涼服侍,無水簫,BODY*
囡囡果然比較生手,所以我都有晒心理準備
沖涼呢PART無乜特別,普普通通,畢竟囡囡生手,我不會怪責她
在基本沖乾淨後,出房後等做愛

*女朋友式吹奏,絲襪輝影*
出到房,我叫佢著返對靚靚絲襪,增加視覺效果
沒有做背,我瞓系度,等佢服侍
又系佢在我上面,先黎個輕車,再中車,大車等等..個FEEL返黎了
大家拖住手,佢開始啜LIN,口技唔差,與我當初認為佢是生手背道而馳
我估係佢本身鍾意造愛,或者同男朋友切搓過一段時間,總之唔差啦
啜LIN,啜袋中規矩中,合格,之後吹奏,不是死搖
間中有吐出來,用利瀨下,因為我已代入左男朋友模式,已收貨
但全程默默低頭,沒有眼神交流,呢度要扣分
我諗返轉頭,或者佢唔識,唔知識要望住男人吹,眼神的重要性,
這要留返比其他師兄好好調教佢,希望佢有進步!

*69,怒撕絲襪,輕車無數次!*
玩到有d悶,我示意叫佢調轉,玩下69,結果佢唔係好識,
向後幫我吹,用手搓下袋,但佢可能有d驚,真係要調教
同埋絲襪擋住左個西,我怒撕絲襪,撥開d毛,搵到小穴,
發現已水汪汪,然後當然用手捽,佢都幾大反應,有時會好大動作咁縮
我心想,一陣我扑濕你果陣咪仲大鑊,咁敏感都有既,
此時我的淫念已蓋過我的理智,而囡囡又再和我車一輪之後,
輕聲地說:不如我地造愛!!!
P.S.由前戲到造愛,已輕車:無數次,而且是發自內心的車

*造愛前吹奏,生手上袋*
我答她:不如吹多一陣先造!!!
因為要滿足我的獸性慾望,同埋佢一陣將會經歷到
人生初第一次失神恍忽狀態,吹到雙何賓周極硬先入是必須的
因為太耐無造愛,我頻頻出鳩汁,囡囡不停用利拍利龜頭,
佢望住6吋巨龍在,不知道佢內心有無恐慌...
跟手佢都唔等了,上袋,結果佢又唔識了
又笠前,又笠後,又無將儲精袋d空氣擠出來,完全生手!

*品長堤,捽閪,濕晒先入*
然後我反轉佢,到我服侍佢,不停摩打利啜佢粒長LIN,佢震鳩晒同出GAP水
長堤子也變得極硬,我就順勢捽閪,等佢西窿濕九晒先入.....

*造愛戲玉,反應超真實!!!*
*3大絕技重出江湖* > 狗仔(手按尾龍)/男上(九淺一深)/男上(手按子宮)
*實而不華,只有3大體位變化* > 狗仔/女上/男上

戲玉到,戲玉到,先黎雙何狗仔式對付,囡囡叫得超大聲,
69時已FEEL到佢好敏感,我當然唔會留手,下下怒轟,果然黎料
迎接左第一次高潮位,囡囡似AV片入面咁,隻手會向後捉住你,
同埋會不停搖頭,雖然佢無出聲,但感覺應該系佢頂唔順咁
在高速抽插下,叫得特別大聲,我再用力搓下佢對波,然後大力一撞
停一停,佢以為完左,我再入過隻閪,今次增加力度

絕技手按尾龍)怒推,出擊..佢又黎隻手向後捉住你咁,
我就順勢同佢大車佢應該到左,跟手我反轉佢,望寺靚靚絲襪
將佢(腳交叉),大棍頂入,然後同佢十指緊扣,輕磨子宮
囡囡此時已進入忘我狀態,主動和我大車特車,此時我又出招了

絕技:男上(九淺一深),九下淺,一下深,九下淺,一下深,囡囡已失守
頻頻出GAP水,為左增加佢快感,我再一路下下深咁插,
一路啜佢長堤,囡囡成身震九晒,囡囡事後同我講返,
咁樣做會係佢最興奮既狀態

睇到呢度,Dior真係同AV片一樣d反應,但又唔似扮出來
是真實反應,加上有特重女友FEEL,對我而言,令我好有感覺
我決定慢慢屌爆佢,就到佢轉位了,佢在我上面,自己UN
自己試下拎高潮,又玩一輪,當然唔少得既,又係女上同你車!
見有d悶,我決定做最後埋尾怒插....

絕技:男上(手按子宮)
正常男上體位,6吋巨龍已一發不可收拾,同時已有少少射精的意慾
又來了,又車一輪,又啜佢LIN,等佢又再次濕潤時,飛何再來怒插,
慢磨,快磨,下下到底咁插,囡囡頂唔住了,畢竟是六吋,頂到佢入心入肺
佢用手擋住我,唔比我前進,表情痛苦,但結果呢個樣令我更興奮
我不但無留力,而且再加大大力咁插,佢開始用雙手擋住我,
同埋不停咁搖頭,此乃全日高潮位所在!
系佢又擋,又鬆手,又擋的時候,簡直同AV d女一樣,比我幹死
但佢又太興奮,又有少少痛,心情確實矛盾,我就用雙手隔開佢雙腿,
由上而下大力撞入去,囡囡第一次失神恍忽狀態出現了,我見機不可失
絕技:男上(手按子宮)出現了,手按著佢子宮位,巨龍大棍入,囡囡完全失控
不停咁擰頭,搖頭,我終於射晒出黎!!!!

(暫時黎講,佢話我暫時系NUMBER ONE,
如有師兄自覺比我更強大,或者有不滿可上去挑戰下,
但記得比返個包膠我地!)

補充:事後囡囡獲得超過5次高潮,好享受
但佢又會同你討論一下性愛問題,大家獲益良多
其中我透露一下點解d囡要用雙手擋住,
原來撞子宮是會痛的,所以佢擋住我,等我唔入得咁盡,
但又會覺得好舒服,佢話一定要賓周(夠長)先有這效果
至於(手按子宮)的作用,系舒緩這種痛,
由於手掌在上面按實,下面大棍又入緊,
形成(前後包圍)的感覺,會特別爽,一定高潮,真係長知識了!
這經由囡囡親口述,沒有作假的,
因為呢d技倆我都係跟AV片森林原人學的

註:雙飛何報告-美妙/金田/鳳城/來閣
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝新女Dior報告!!
謝謝雙飛何兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  25.17%

三星會員

女朋友Feel真的極濃,會返食,再比高潮佢
但我下次有個要求,也比較過份
就係想佢著住高踭鞋做,唔知得唔得呢
你知我對高踭鞋有講究喇,有指明款式,所以要班返黎,似乎有D難度...

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

雙飛何 發表於 2023-10-16 10:44
女朋友Feel真的極濃,會返食,再比高潮佢
但我下次有個要求,也比較過份
就係想佢著住高踭鞋做,唔知得唔得呢 ...

下週中返工
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  20.33%

三星會員

試咗ok, 好野嚟

升級  33.33%

一星會員

nashibrass 發表於 2023-10-24 18:45
試咗ok, 好野嚟

點好法嫁?

升級  20.33%

三星會員

新手反應真, 拉滿女友Feel, 其他同樓主所講差不多

等待驗證會員

有冇口爆?

升級  33.33%

一星會員

我睇咗兩次都未硬過,唔好話有高潮

升級  33.33%

一星會員

nashibrass 發表於 2023-10-25 10:16
新手反應真, 拉滿女友Feel, 其他同樓主所講差不多

但我唔識樓主D絕技……原本仲想去試下女友Feel添……

升級  33.33%

一星會員

啱啱試咗,反應真,值得一試,會返食

升級  33.33%

一星會員

5409394 發表於 2024-1-1 15:56
啱啱試咗,反應真,值得一試,會返食

周感都幾好,樣子都可愛,但太多偉論  哈

升級  56.67%

一星會員

I like her body and skin.

升級  5.19%

二星會員

試過,真的似偷情,似我公司以前的文員妹仔