winning11

查看: 5278|回復: 12

[雲 來] [adam1004]【雲來】波神·細細粒

升級  20.25%

三星會員

[adam1004]【雲來】波神·細細粒
http://sn11.cc/thread-2237943-1-1.html

見到有C兄yoyomen寫<細細粒>報告有4份,C兄默水真好. 份份各有特式!
細細粒我在年頭想約, 但天天Full, 好彩現在好約到.
樣貌 : B 順眼好笑容
身材 : A 什麼是廟細燈龍大
服務 : A+ 3味拿滿分
過程 : 小弟入房, 不久囡囡就入了來, 一見面出街連身裙, 好笑容多謝支持, 幫小弟除衫, 跟著到囡囡除, 真不得了, 好大呀! 暈又大,小弟是胸奴人, 細細有此大大波, 我最愛! 囡囡話自己細啦手腳又幼, 所以顯得波波凸別大.我雙手都沒亭過.實在太有手感.
我一入沖涼, 來過碰碰車, 囡囡給我浪口水, 非常有心, 不得佢來大車小弟, 有兩個大圓球擦全身BM好鬼舒服, 跟著來過水中深喉簫, 好舒服!當然有波波夾腸腸!
之後回床做服務,小弟大字瞓低, 囡囡就上來親釘釘, 大波波掃全身, 佢好識做, 張波波移到嘴邊, 來過洗面奶, 好大個好正.囡囡問我來不來69, 肉肉飽美味, 跟著一面深喉一面玩小弟釘釘, 囡囡雖無口暴, 但佢一點沒留力, 下下深喉, 我都忍不了馬上叫女上上套, 囡囡真勤力, 不亭在你上搖, 波又搖! 一場美景, 最後男上床邊M腳手拿波波就暴了.
最後給你按摩, 服無欣勤, 有如此服務值得返食·

註:adam1004-雲來/金田/浪漫/鳳城/三川/太子/京華/怡春/來閣/金豐/美妙
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  20.25%

三星會員

估算很多人都試過雲來細細粒, 大家都知是好野!

升級  20.25%

三星會員

登左一段時間, 雲來小琪唔知看不看到?希望雲來, 客似雲來, 生意興隆

升級  19.63%

二星會員

上次雲來明明 book 7.55 ,遲5分鐘到,同我講比咗人!cls 後尾問番果個囡囡(不是樓上講果條),佢話根本8.00pm已冇時間,只不過想引我去咗先,然後氹我等等或試第二條女!這個鐘房真的很垃圾,老世連番說對不起,最後氣難下走了,根本就係keeper 的錯,因為我打上去時,女keeper 已ee鵝鵝...電話期間一陣又叫我等陣,一陣用一些不肯定的聲音同我講ok...那時我都覺得有D古怪及不安,最後都上咗雲來,但係個垃圾同我講要等多40分鐘,囡囡剛上房因我遲了5分鐘!事實上係佢自己搞錯,(已和囡囡證實咗),如我遲到為什麼一夠鐘不打電話通知一聲??這種服務真的不合時宜,不是睇女份上,我一早以後會轉場,好好檢討一下你們預約的安排!!

升級  20.25%

三星會員

真馬神C兄, 你選了在小弟報告上發洩, 希望C兄發洩完心情好D, 還記得雲來初初開業確是有這情況, 條女明明未返, 叫了我上去等, 但開業已一段時間, 希望雲來多多改善, 指壓服務行業Keepe都要多多進步,祝雲來生意興隆, 客似雲來呀·

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

adam1004 發表於 2023-11-3 15:18
真馬神C兄, 你選了在小弟報告上發洩, 希望C兄發洩完心情好D, 還記得雲來初初開業確是有這情況, 條女明明未 ...

多謝哥哥寶貴意見,我們會跟進,萬分感謝!

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

真馬神 發表於 2023-11-2 21:27
上次雲來明明 book 7.55 ,遲5分鐘到,同我講比咗人!cls 後尾問番果個囡囡(不是樓上講果條),佢話根本8.00pm ...

多謝哥哥寶貴意見,我們會跟進,萬分感謝!sorry

升級  86.67%

一星會員

真馬神 發表於 2023-11-2 21:27
上次雲來明明 book 7.55 ,遲5分鐘到,同我講比咗人!cls 後尾問番果個囡囡(不是樓上講果條),佢話根本8.00pm ...

呢間KEEPER算唔錯啦
水餃個邊, 講明要口爆, 點知兩位入咗房先知都唔; 涼都沖埋要俾100房租

等待驗證會員

有冇師兄知道佢去咗邊

等待驗證會員

細細粒好似冇做

等待驗證會員

唉~冇得搵佢再玩
有啲掛住佢