winning11

查看: 1421|回復: 3

[浦 東] [我愛應采兒]【浦東】越南妹靚菜式·13號

升級  61.92%

三星會員

擒日最hit話題我覺得係商台頒獎禮個記招會
去到昂坪咁Q遠..歌手接近總動員一線除咗張敬軒衛蘭無到
DJ都接近總動員..唔怪得早霸王報天氣報時都唔係嗰三件
余迪偉鄭裕玲3點做live都無到
唔知點解我睇晒成個記招都諗起三樣嘢都同揼骨有關
可能我呢啲骨精揼骨已經上晒腦

第一係Mirror啲fans為見偶像真係提早幾日去現場紮營霸靚位
乜咁似我揼早骨人哋骨場12點中午開我就11點9人哋啱啱開門茶都未沖我就入咗去,連蒸爐都未夠熱我已經沖完涼

第二係好多新人我都唔識或者未見
所以就趁呢個記者會睇清楚新人啲樣費事一月一日頒獎禮唔知佢係乜水
就好似揼骨咁有啲新女未必記得佢哋老冧,多望幾眼就會記得

第三係炎明熹同Collar合照,雙方fans都話人哋未夠班同自己偶像同框
又好似揼骨咁有啲女講人哋啲女唔得,其實大家都係做骨妹做同一行
良性競爭仲好啦各有各做啦

講番呢條女係浦東新試的13號後生越南妹
有新女當然逃唔出我手指罅

講番佢係夜更所以唔使倒榻咁早到場
八點左右上去焗下桑拿沖個涼浸下池食埋嘢
咁條女返到我就食佢頭啖湯

跟住係條女13號係越南妹後生女
洪嘉豪著厚冷衫話時裝無分季節
咁揼骨都無分國籍啦係靚女我都啱
咁即係呢件13號係靚女啦
佢揼得又玩得唔淨係泰國妹先揼得既
越南呢方面都係強項
招呼又掂識燃飛行物體
前前後後都係細心舒服rpp
越南式肉彈壓落嚟有啲抖唔過氣
港越式舌頭層層叠玩車牌再玩港越合唱由13號做女演奏家
演奏完就用越式手法同我升空
就係咁就又食一餐飽飽了

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  40%

一星會員

就咁睇 呢間店d囡係咪都做環吹?

升級  61.92%

三星會員

大家wing 發表於 2023-11-21 20:19
就咁睇 呢間店d囡係咪都做環吹?

撞手神睇下遇到咩女囉
有啲女會易話為啲