winning11

查看: 1673|回復: 5

[迎 海] [ozawa報告]【迎海】極品青春陀地·126號

升級  73.33%

二星會員

食陀地妹,迎海126號,係純純正正香港本地陀地妹,唔係咩陀北或者嚟香港好耐既女仔,都有1.6m高靚女樣瘦底B波淺暈直長頭髮,少女味睇佢都係25-26左右,超級年輕迎海係有呢啲女俾我哋玩,可能啲女都知呢間係陀地場,所以都去呢間度做,唔通後生女走去深水埗啲老餅場度做咩,我都曾經去過旺角一個一樓一,收五舊半,佢為咗慳啲租走去深水埗元州街嗰邊做,結果係左右隔離啲阿嬸都係收三百八十,佢照收五舊半,結果係無客撳佢鐘,結果又係搬番去旺角度做,即係浪費時間啦,講番呢件迎海126號,搵咗佢做招呼先,仲要係佢把聲都係超甜,簡直好似DJ聽電台咁同佢傾計都係好舒服,好女朋友feel,拖鞋見佢腳趾手指都有搽指甲油識打扮,短裙仔小背心,但又唔覺佢好MK喎,反而真係似小三嗰種感覺,做招呼先玩下少油掃背搲籮袖,再錫背舔耳吮頸,轉身玩碌波地,B波都夠用夠舒服,再上膠嚟個大演唱,勁舒服,大演奏家,我移一移位捽碟錫佢提子,126啲皮膚滑到一個點簡直好似豆付雞蛋咁滑,我喺度諗如果佢真係我小三或者女朋友肯定晚晚都唔得閒,人又靚波又靚腿又靚皮膚又滑又識前奏加埋把聲又咁甜,簡直係極品,女上開始,轉位我就盡情推啪佢,完全無諗住錫住佢,埋尾用番傳教士式,有輕車牌下我就出貨,成功同佢嚟咗個完美交合!呢條女完全係無嘢值要挑剔,換個齋姑入嚟揼,評價係重炮阿姐囉,又識揼又識踩又夠力,位都準,就係咁樣就一炮雙響,一個揼一個招呼,兩個都好掂!

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

請問收費幾多呢, 需另加$50?見其他ching講。是新到的?

升級  33.33%

一星會員

幾有Feel,问下收幾多

升級  73.33%

二星會員

三只羊咩 發表於 2023-11-27 11:43
幾有Feel,问下收幾多

$860

升級  73.33%

二星會員

Superlapsup 發表於 2023-11-24 19:27
請問收費幾多呢, 需另加$50?見其他ching講。是新到的?

$860