winning11

查看: 1258|回復: 5

[迎 海] [hion報告]【迎海】Top質素抵玩抵食·21號

升級  98.25%

三星會員

無啦啦收到個電話,,條女幾年無打嚟,,可能疫情佢都無做,,咁佢都有打過嚟既不過我無聽,,今次唔知點解我又無啦啦肯聽佢電話,,最後一次係上海街豉油街做過佢的,,即係五六年無做過了,,原來佢無做呢間加埋疫情轉做一樓一喺花園街的,,而家佢租七千二喺觀塘啲工廈做按摩一樓一即係上樓骨啦,,真係慘囉年紀大咗無場要,,一樓一上樓骨都要去到觀塘呢啲區,,油尖旺做唔住,,真係女人青春有限,,我就話下次啦下次搵你去開呢頭搵你呢啲應酬說話,,我就老乜都唔會去,,六百蚊去到觀塘淨係揼加升空60分鐘,,我喺迎海俾多兩舊一有得做重大型工作,,啲女又後生咁多,,呢間啲齋姑揼又唔差過佢,,揼呢啲開心骨梗係旺角啦,,工廈翻新咗但總係格格不入,,sorry我一定唔去觀塘囉,,講番迎海呢件21號,,後生陀北,,呢度樓下個招牌無呃人吖,,一向都話係99%係陀地咁即係有一個巴仙會係呢啲陀北,,最緊要係佢後生樣靚有身材,,做嘢做得足,,打個招呼笑笑口甜甜哋,,幫我解衣,,解下邊,,放好衫褲電話眼鏡鎖匙拖鞋,,毛巾舖好枕頭預備好..帶我上呢張豬肉枱,,手指潛入嚟摷嘢尋寶好自然就搵到佢想要既嘢,,就係我全身接近90%皮膚,,慢掃慢搲輕抓溫柔摸,,條腰我噹噹後庭棍棍,,搞到我起雞皮愈來愈大支嘢又硬,,血行得快咗,,心跳又加快咗,,好明顯係呢條21號一手造成,,咦,,即係Collar陳泳伽Winka首歌一手造成再做胸壓簡直好似掌上壓一樣,,又有擺入佢罅事業線度夾磨,,上咗薄膜戰衣就奏起樂曲了,,好激又好爽,,一件靚樣又後生的女趴低又跪喺我面前奏樂喎,,仲要係識玩有技巧喎,,呢種簡直係至高無上大享受,,再加埋佢既騎乘搖打樁式泰山壓頂,,完全係無俾空間我細佬同大佬我,,出咗好大力咁搖同un好響的肉體劈啪聲,,我細佬感受到好大衝擊同撞擊力,,好了開始有啲想出想出了,,都只係三幾分鐘呢條21果然係前奏激騎嘢勁之女,,要掹番出嚟抖抖換位先得,,拍拍佢大髀示意佢停,,佢有啲唔捨得若即若離咁,,我轉後推,,推多三分鐘再轉側入一分鐘,,再返床面對面我上佢下我作最後衝刺,,汗出好多子孫出得更多,,無晒力了,,趴喺21胸前抖抖回下氣,,稍作一會21號就幫我清潔,,回房時佢拎杯暖水俾我,,摸下手腳咁就夠鐘,,齋姑隨後入嚟揼個正骨水,,都係無乜挑影一件重炮,,完場沖身放低八舊一做家用,,揼又得21後生玩招呼又正,,我就翻食呢個組合好過去觀塘工廈搵上咗年紀的bg做升天咩

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

師兄,請問睇相揀女定比no.?

升級  98.25%

三星會員

bjnocd 發表於 2023-12-11 00:13
師兄,請問睇相揀女定比no.?

去到現場....同主任經理講想要咩冧巴即可

升級  33.33%

一星會員

收到,謝謝師兄

升級  98.25%

三星會員

bjnocd 發表於 2023-12-11 08:41
收到,謝謝師兄

咁就期待師兄你的賽後報告