winning11

查看: 1324|回復: 3

[迎 海] [幽皮士報告]【迎海】嬌滴滴陀地妹·36號

升級  2.75%

三星會員

地點:旺角迎海12樓頂樓
時間:周三晚,睇住國際騎師邀請賽,相當熱鬧現場,有煙花有靚女dancer,現場都多嘉賓,多國際騎師,其實應該入場睇,不過次次都咁諗次次都驚多人,結果都係去沖涼揼多舒服啲自在啲,唔使同人逼,睇電視當去咗
人物:迎海36號,陀地妹
樣貌:時尚味,有啲似私家看護,無村姑味,相當靚女順眼,正宗陀地非陀北,眼大大下巴微尖
身材:廟細燈籠大,竹筍彈手,惹味,佢身形嬌小顯得對嘢都唔細,啜落好香好味好手感,腿幼,唔係矮肥型,拖佢出街都會多俾人望多兩眼,二班頂一班尾質素153-155cm身高左右
波路:淺色雲,罅深,肉質夠彈性,勁好吮
腿型:幼腳,不過佢唔算高,係滴骰型,覺得佢勁有小鳥依人味道,要高挑長腿佢未必係嗰類型了
細佬感覺:極佳!

事前已經俾同場另一齋姑揼咗骨了,個身都仲有啲油,不過36號照樣同我玩body,亦有rpp,揼骨齋姑啲油同36號用的油係不同的,佢手指潛入嚟左摷右摷,慢慢捋撚我的兵器,搓揉得勁細心仔細超舒服,超級正囉,落少少爽生粉做body,搓磨得勁好Feel,我就驗佢身,手驗口驗妹妹都照驗,輕易出水,果然後生女係易動情啲,佢都少少怕醜面紅,都幾cutie,仲要含情默默望住我,唔通我似梁朝偉佢動咗情?佢演奏一輪,只係令我硬上加硬,終於都佢捨得開波了,做個女上騎騎,都算騎得ok,未到頂級騎技,但都係主動自動波加勤力加埋佢都想要咁,都ok吖,轉我上,都係五六招我慣常用的,亦都有打側入,亦有後入,汗水加佢妹妹啲水混成一齊,最後成功出貨,極度爽囉,八舊多啲食到呢種陀地妹,個揼姑又咁揼得,性價比極高

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

連續幾個正能量報告,呢個場可以返啅

升級  2.75%

三星會員

simonbrother 發表於 2023-12-15 08:32
連續幾個正能量報告,呢個場可以返啅

C兄請問做了場內邊位囡囡呢