winning11

查看: 4916|回復: 3

[金來閣] 首發:[大加報告]【金來閣】初來甫到·99

升級  2.59%

二星會員

首發:[大加報告]【金來閣】初來甫到·99
http://sn11.cc/thread-2239567-1-1.html

前幾日發現,金來閣有幾個新女, 目標 66,98,99 、欣欣、上去睇下 66,98冇返, 欣欣無空, 啲舊女又唔係我杯茶,鐘 房話99落地香港冇幾日, 高挑走肥。

99入閘, 年齡大約40,樣貌純品, 身高1.55 , 以為佢係越南妹 ,嘗試溝通, 原來佢係廣西人, 識講廣東話 ,初離香港報道,有啲唔習慣。
喺後面攬住佢抽下水, 解放脫衣, 去洗白白, 囡囡細心待浴, 前後body 水簫, 灣底腰,逐個波磨賓週, 我望住囡囡屁股慢扭 ,充滿節奏。
我攤喺床做背, 囡囡十隻指尖有規律,在我身上每一吋遊走, 錫背波推, 轉身啜兩點, 用奶頭掃細佬, 然後擔住細佬慢吹, 每一下都充滿韻律。
囡囡帶袋同我做正經事, 攞枝 ky查落我龜頭, 哈哈係新女先會咁做, 佢最想查啲鮑魚, 我制止咗佢, 捉住佢隻手, 嘗試車唔成功, 啜對33b真奶, 囡囡非常享受絕無反抗, 跟住奶佢隻廣西鮑魚, 囡囡有啲掙扎係咁縮,最終我嘅濕滑舌頭,徵服咗佢, 開大餐嘻嘻,細佬搵窿插入, 妹妹緊窄, 一插入囡囡已經有反應, 我時慢時快抽插, 又磨又拎, 插到細妹唧唧聲, 囡囡的反應極佳, 開始發姣呻吟, 玩咗一陣再轉狗仔式,直入狂推, 最轉換姿勢觀音坐蓮, 就畀囡囡騎爆咗。

新人算係唔錯, 係有啲含蓄唔夠解放,有待慢慢調教, 未能考到車牌, 等我試咪其他新女,先慢慢挑選。

註:大加報告-來閣/浪漫/京華
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1.08%

三星會員

係咪好瘦嗰種呢?

升級  93.33%

一星會員

年過五十以上啦