winning11

查看: 2432|回復: 5

[翡 翠] 首發:[Sakurayura]【翡翠】斯文乖巧·69號

升級  16.3%

二星會員

首發:[Sakurayura]【翡翠】斯文乖巧·69號
http://sn11.cc/thread-2239672-1-1.html

官方評語:
«*69號»* 90後.白淨大波.溫柔熱情.服務周到*

等緊收工心血來潮鳩痕想出精,就上嚟睇吓有咩好食,想試吓新嘢,見到翡翠好多新囡囡又未去過,約好咗之後上到去原來唔舒服早退咗,打過俾我又無留意,咁是但睇邊個得閒啦,一開房門69號又好好唔廿,黑長直髮姑娘仔白衫短裙都唔知有冇三十歲,入到嚟好笑容,睇真啲有幾分似鈴村愛莉果啲type咁,一齊洗白白肉帛相見,佢侍浴都幾生手證明堅係新人,B-C吸手波淺暈,有水簫條脷不斷轉,吹功唔錯,上床再玩都係基本流程錫吓Lin再吹吓,但係冇69有啲可惜希望下次可以解鎖,吹咗陣上套埋牙先男上,我話攰攰哋轉女上,再轉男上睇住年輕貌美姑娘仔對奶搖搖吓咁派彩,個過程有啲似新溝咗個乖乖女,半推半就帶咗佢去酒店開房做愛做的事咁,同幼幼玩真係滿足情慾同性慾,一解我返工嘅苦悶氛圍,會返食。

註:Sakurayura-翡翠/太子/春秋/美妙/浪漫
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  70%

一星會員

係唔係約23,好似唔舒服早走冇再返工

升級  16.3%

二星會員

freek709394 發表於 2023-12-13 23:02
係唔係約23,好似唔舒服早走冇再返工

果日我唔係約23號啊,約咗21號但早退。

升級  96.67%

一星會員

似乎年輕新囡,服務不足,要師兄們調校吓

升級  43.33%

一星會員

早場話要500