winning11

返回列表 發新帖
樓主: al43

[新浪漫] 首發:[al43報告]【新浪漫】嬌小後生靚女·哈緹

升級  4.81%

二星會員

狗不掉 發表於 2023-12-26 07:38
喺不道德的場所做不道德的交易來說道德,傻閪

師兄,大家唔係講道德,大家只係講規則。如師兄所言,喺不道德的場所做不道德的交易,就可以不守規則?!3味可以老強成四味環保,四味又可老強成5味?老強的意思係唔守入房時,同囡囡定下的服務規則,在這個規則下做你所講的不道德交易嘛!不守規則就要俾人制裁!正如,犯法就係犯法,犯法就要拉!也許打鑊金或者賠錢了事!難道師兄你覺得嗰位除套中出侠的所作所為為冇問題?奇怪哉!

升級  42.83%

三星會員

其實從冇講過係哈緹被中出,只不過有人係呢個post留言話要唱衰個場,再演變成中出事件,如果受害的不是哈緹,再係到討論對佢不公平。

升級  4.81%

二星會員

blueq 發表於 2023-12-26 14:47
其實從冇講過係哈緹被中出,只不過有人係呢個post留言話要唱衰個場,再演變成中出事件,如果受害的不是哈緹 ...

師兄,只係Admin删左啲主要內容啫!

升級  4.81%

二星會員

當中起碼删左四,五段對話,包括新浪的作出的回應。

等待驗證會員

道德判官?
當時有第三者旁觀知道發生什麼?
以前來仔有試過,個客陪咗幾千,二三年前新浪漫試過有客映小姐出浴照都陪咗千幾,E+話半路除套中出俾一百搞掂?講嗰個傻嘅,信嗰個簡直白痴
之前有師兄講如果小姐唔配合你想入都難,唔好話我知你今日先出嚟扑嘢

升級  4.81%

二星會員

師兄唔係我講賠一百蚊喎!係新浪出嚟同嗰位師兄理論時講喎!Admin删左,大家睇唔到個真實情況啫!咁你叫返Admin post返上去囉!大家睇睇。

升級  43.33%

一星會員

唔係偏幫~ 如果係個客咁仆街 就唔會罰100了事啦~個個都識講啦~真有其事中出~罰100算?擺明單野就係官字兩個口~如果真係有理~使乜要刪人留言~封人ACC ?死無對證~ 樓上D師兄個個係到食花生怨聲載道 親身經歷咁~又唔諗下如果自己係當事人會點?

升級  4.81%

二星會員

不如叫返嗰位除套中出俠出來澄清囉!或者叫Admin post 返啲對話出嚟囉!又或者叫新浪出嚟講幾句囉!我都係睇呢個報導啫!或

升級  4.81%

二星會員

又或者叫Admin把整個版題都删走囉!反正大家都噉話知道真相吧⋯⋯無謂大家估估吓!其實師兄們是否有睇過未删走的內容?Anyway,勞煩Admin删走去吧⋯⋯

升級  33.33%

一星會員

淫淫地 發表於 2023-12-27 22:37
又或者叫Admin把整個版題都删走囉!反正大家都噉話知道真相吧⋯⋯無謂大家估估吓!其實師兄們是否有睇過未 ...

未删之前我睇過,個場話要畀多100囡囡買事後藥,係行規,但我所知就算意外個套穿咗,個客都要畀多兩舊,唔係罰個客因為係意外,係行規。

升級  0%

二星會員

好招呼又投入正