winning11

查看: 2380|回復: 4

[雲 來] 首發:[長期樹起報告]【雲來】小小嬌·阿嬌

升級  4.07%

二星會員

首發:[長期樹起報告]【雲來】小小嬌·阿嬌
http://sn11.cc/thread-2239762-1-1.html

官方寫:阿嬌(新女):精緻五官,短髮靚女,BBup,笑容甜美,唔肥唔瘦,69體位,口爆,歡迎一試

今晚旺角收早,食住宵夜上網睇睇,試下阿嬌,打左電話去約左先,食飽就上去,入房一陣阿嬌就到,150 左右中等身形,真甜美笑容,細細聲叫我靚仔,又問我係咪收工,食左嘢未呀,感覺放心,講真,除左口爆,其他都寫得啱啱,唔係佢冇口爆,系因為我自己推車仔推爆左。

解甲沖涼,仔細又乾淨,我試車,成功,我又車又摷,佢有佢玩雀,正,出去乾身再黎,佢錫錫同舌頭功都唔錯,吹得都舒服,我剩機食妹妹,真水真反應,打晒冷震,佢拿拿聲上套坐上嚟,先磨後打樁,佢一停我就換位推車,推爆左,未夠鐘就瞓低傾下計,冇耐就夠鐘。

阿嬌系溫柔嗰種,成個過程感覺佢都享受嘅,都配合到,可以返食,佢話早上有份工,如果時間就到會返多 d。

註:長期樹起報告-雲來/金田/春秋
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0.08%

三星會員

夜晚先返工嗎?師兄是否細細粒

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  4.07%

二星會員

真中bb 發表於 2023-12-16 10:46
夜晚先返工嗎?師兄是否細細粒

佢叫 阿嬌