winning11

查看: 2190|回復: 6

[雲 來] [kkkkong88]【雲來】人如其名·Baby

升級  18.83%

三星會員

[kkkkong88]【雲來】人如其名·Baby
http://sn11.cc/thread-2239793-1-1.html

睇完師兄報告,話調教左新女,上去試下,睇下報告真實性有幾多,入房坐左陣Baby就入嚟,一開門果然係靚女,唔會彈嗰隻,我睇佢應該得27,8左右,一入嚟話好肚餓,我話你唔係啱啱食左嘢咩,佢話係,但係仲未飽,要食埋我咁話,佢先上床鋪好毛巾,襯佢坐床邊我就欖住佢抽下水,幫佢除衫解埋罩,推佢瞓低,考牌唔成功,錫lin會扯旗 ,反應唔錯,揸下波感覺有啲硬,跟住除埋佢條褲仔,捽下碟有水出,捽左陣就話沖涼先,沖涼前前後後洗有BM, 水簫,BM新手嚟講算唔錯,水簫就吹左1分鐘度,佢覺得有啲凍就提議出去再玩,又得啫,先扒低睇下佢會做咩先,佢用波波係背脊漫遊加指甲輕掃,就完事轉正面,都係錫LIN再攻細佬,吹左好耐,話吹唔爆就上套先女上,都幾緊,佢騎左5分鐘度就要求轉男上,再考牌都係唔成功,只有碰碰車轉錫耳仔,佢話好痕咁左閃右避,無乜地方錫得轉推車,PATPAT有肉好推,插左佢10幾分鐘話有啲痛,我都差唔多就射晒比佢,佢話自己未生過唔係咁插得,仲話一日做四個度就已經頂唔住,所以做埋我就收工,之後過水著衫走人

註:kkkkong88-雲來
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  2.59%

二星會員

試過幾好

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  56.67%

一星會員

寶勒巷會搵到佢

等待驗證會員

師兄。何出此言。暗塲?