winning11

查看: 1188|回復: 5

[飛 翔] [黑色通道報告]【飛翔】靚樣有服侍會返食·78號

升級  99.83%

三星會員

有好嘢梗係要分享.. 出邊啲女之嘛..
又唔係自己條女.. 多啲分享俾各位師兄.. 我都係喺呢度搵好嘢食
今次食到件有啲想即席開多張單揼多set既女..
女主角係飛翔78號.. 同大家一樣.. 呢輪都係去佐敦呢邊順便去下廟街夜市夜賓紛喎
大把嘢食短短一條街又真係好似台灣啲士林夜市.  氣氛幾好
本地人加西洋人加國內人..又拖埋小朋友嚟.. 好多嘢揀嚟食唔同種類都有
就算企喺條街都好有氣氛.. 食完幾十蚊嘢就行過隔離街..
上咗飛翔..沖個涼,,暖番晒就唔使用熱風機.. 水沖涼都唔使用太熱
飲杯凍奶茶.. 主任嚟介紹女仔.. 無我想要邊類型
我都係大路嗰啲..後生啲靚女啲好身材啲走肥囉揼得玩得囉
呢間飛翔我就知係房多女多..稍等4-5分鐘囡囡舖好床
我飲晒成杯凍奶茶喎..可能剛才啲串燒都幾辣
係我叫要辣啲的..食串燒唔辣邊好嘛架
呢間飛翔啲奶茶都幾香夠味..人物就介紹78號..
果然有相頭有身材靚樣唔中女更加唔會係old嬋
身形都靚係中波腰細腳長好係嗰種前凸後翹型S身形有前有後
皮膚唔粗都滑幾好揸手..摸腿勁滑..外型都真係無得輸..身材都一樣
都無hea揼.. 金魚式左右搖擺係佢rpp嗰種手勢..曉轉彎左右轉嚟轉去潛嚟潛去
rpp嗰種效果相當舒服..有觸電感..令我老二都企直直
騎樓壓老二..嘴又款待老二..齒感唇感加埋舌頭輪番攻擊我底底同頂部中間部位...即係全方位...仲有間唔中玩深喎..放到入好深位置..嗰種窄緊濕係筆墨難形容咁爽
做齊呢啲前奏就要開始男女混合大戰了..慢慢地將熱辣硬淨寶劍放入一個細小空間...搖一輪磨一輪再上下急速打樁...似乎佢都好大食好耐無俾男人掂過咁..一連中的活塞式活動換個位我喺後邊發號施令..揸實佢兩邊好有彈性的股係咁推又打磨..我的啪聲喘氣聲加埋78號的叫聲簡直係渾然天成咁過癮..反反覆覆又轉側入又轉上入..最後爆發..勁真的high爽爆

升級  33.33%

一星會員

係唔係環保吹

升級  99.83%

三星會員

非也....可能下次熟啲會有驚喜

升級  99.83%

三星會員

而我見其他師兄報告..加埋場內個剷青頭的經理講
有啲女係會環吹....

場內應該有女會肯咁做

師兄如果遇到呢啲女整個報告嚟分享下啊謝謝

升級  43.33%

一星會員

D囡就唔知有無環吹

升級  43.33%

一星會員

但呢個光頭佬就吹水唔抹嘴,成日亂推介無句真!