winning11

查看: 3574|回復: 11

[翡 翠] 首發:[大S36D報告]【翡翠】新囡好反應·33號

升級  19.8%

五星級會員

首發:[大S36D報告]【翡翠】新囡好反應·33號
http://sn11.cc/thread-2240725-1-2.html

官方評語:
«*33號»* 後生靚女.白淨大波.樣子甜美.好招呼.笑容親切.歡迎調教*

寻返食166時候得知佢姊妹一陣上來見工。唔執輸一於食埋佢。等左一陣囡囡终於出現,外表斯斯文文,相頭順眼既,就無想像中咁靚,見工時見佢怕怕醜醜,非常緊張,聽佢之前都係夜總會倍酒極小同客人出去亦係第一次做指壓,相頭雖然普通,但佢講完呢番說話,我更加想快D同佢上鐘。
鐘房安頓左囡囡後,便叫囡囡入房。

囡囡: 33號
年齡: 目測約三中
樣貌: 7/10黑短髮順眼C9仔
身材: 約5呎4寸高,瘦身走肥無腩身形,約34B吸手淺啡中暈中提,皮膚算白滑。
車牌: 考到小車牌。
侍浴: 侍浴生手,引導下波D水簫做足。
前奏: 乾身上床漫遊舐lin唔覺害羞,吹奏時口水量足,吹得舒服,女上補鈣囡囡舒服享受,轉69互舐囡囡水源充足非常淘醉。
埋牙: 由於前戲搞到囡囡入晒狀態,上套男上抽插幾下反應強烈到狂搣我手臂,見到囡囡咁肉緊,我就加快速度瘋狂抽插佢,囡囡不停左右搖晃典來典去,我就越插越興奮,於是再升抽插速度power fuck佢,不到二十下,我终於忍唔住攬住囡囡雙雙高潮完事。
感覺: 老實講,初時聽166講佢姊妹都幾靚把聲又甜,所以非常期待,到見到真人時同期望中的靚女有D落差,當時一刻真係有D失望,雖然如此,但相頭仍然是順眼。同埋見到佢見工時害羞樣,仲要係從未做過指壓,我覺得新囡就好似拆禮物一樣,會有意想不到的驚喜,到最後都達到預期的強烈反應感覺,總算有驚喜。
優點: 聽教聽話態度好,反應真實強烈,滿足到客人佔有慾。
缺點: 生手服務不強。

總結: 囡囡細粒順眼身材均稱,適合喜歡,真實反應調教囡囡既師兄,返食指數90%

註:大S36D報告-翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  25.42%

三星會員

500?

等待驗證會員

大d哥你之前有報告唔係話166係收$430?點解唔見左既

升級  19.8%

五星級會員

蛭魔妖一 發表於 2024-1-8 15:19
大d哥你之前有報告唔係話166係收$430?點解唔見左既

初時囡囡見工時忘記左問拆賬價錢,到出糧時才知價錢,囡囡覺得自己應該唔止呢個價,公司又覺得以佢質素收客人500元其實都唔貴,為了挽留166於是加多小小比佢,所以現在是500。
老實講,以166既質素,指壓罕有,收500是合理價。

升級  60%

一星會員

支持大D兄報告。如果下次去馬試166 定33?我都明白如果新女相頭又中上,真係好吸引。舊女太冇新鮮感

升級  19.8%

五星級會員

Wsuperhill 發表於 2024-1-8 20:26
支持大D兄報告。如果下次去馬試166 定33?我都明白如果新女相頭又中上,真係好吸引。舊女太冇新鮮感 ...

多謝師兄的支持!或者師兄下次上去的時候點睇左先再決定

等待驗證會員

大S36D 發表於 2024-1-8 16:44
初時囡囡見工時忘記左問拆賬價錢,到出糧時才知價錢,囡囡覺得自己應該唔止呢個價,公司又覺得以佢質素收 ...

最緊要清晰,唔好到時唔啱數姐,而且呢度係睇啱講清楚價錢先上房,決定權係客手上

升級  60%

一星會員

大S36D 發表於 2024-1-8 20:50
多謝師兄的支持!或者師兄下次上去的時候點睇左先再決定

今日冇返,81吹到好正,試咗末,唔該晒大D兄

升級  19.8%

五星級會員

蛭魔妖一 發表於 2024-1-8 21:01
最緊要清晰,唔好到時唔啱數姐,而且呢度係睇啱講清楚價錢先上房,決定權係客手上 ...

客人入房前,鐘房會事先提示客人囡囡是收500的

升級  19.8%

五星級會員

Wsuperhill 發表於 2024-1-8 21:09
今日冇返,81吹到好正,試咗末,唔該晒大D兄

81未見過

等待驗證會員

大S36D 發表於 2024-1-8 21:17
客人入房前,鐘房會事先提示客人囡囡是收500的

我當然知道啦,我只係提下其他師兄房鐘係會咁做咋