winning11

查看: 1157|回復: 3

[新都會] [長棍報告]【新都會】公主樣無公主病·21號

升級  72.17%

三星會員

新嚟一件21號..見都有好多好評..一於就食番餐
果然係靚女一名..後生女..似25歲嗰種超級年輕
陀北廣東話流利有鄕音..好斯文外表..樣靚..著咗件純白色碎花短裙
拖鞋仔露腿..半肥瘦..上身係低胸..有啲公主童話式卡通人物衣著打扮外型
好cutie好甜..比我想像中更掂更正更索
我估佢都好受師兄歡迎..結果係我同佢開心緊揼緊骨時
佢電話震有師兄打嚟搵佢..咁佢都好識做..同我講聲先接電話
佢用房個電話問出邊鐘房..就接咗個客接住我嚟做
之後又有第二個師兄打俾佢..順住再接多個
果然係受歡迎..咁我叫佢打俾我..即係順便抄牌啦
未同佢開波已經Feel到我一定會再搵佢
揼就有心機..仍有輕微進步空間..而踩同推油就ok好多喎
有啲後生女係怕推油..可能係唔識另外就係怕油膩難洗
新都會呢個21號就無呢支歌仔..佢都用唔少油
好用力咁同我推..推得好夠力
到下半場的正經事..都好俾心機咁rpp掃全身
配合佢溫柔聲線溫柔手勢完全係溫柔香搭溫柔鄕
用對大波擦背..用軟熟嘴唇食提子洗車底再拎咪獻唱
成功考到小車牌..好鍾意佢把聲佢個樣波波又彈手
女上補充番填滿咗佢妹妹的空虛..睇佢個樣都好享受
佢都搞硬晒我..自然夠充實水都有出
入晒狀態下我就男上男後..扶實佢兩手手臂係咁出盡power推佢
轉做正面佢就唔停左右搖擺典嚟典去..再小車牌下出咗貨
睇佢咁後生我當然生得出佢..呢種感覺係超特別囉
一個公主樣公主打扮但無公主病的女仔..七舊幾性價比贏晒囉

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  40%

一星會員

呢個靚女,返幾點呢?

升級  72.17%

三星會員

mexxin 發表於 2024-1-21 19:19
呢個靚女,返幾點呢?

下畫4-5點後