winning11

查看: 1154|回復: 5

[金碧泉] [woody報告]【金碧泉】服務有驚喜·88號

升級  82.75%

三星會員

平嘢有好嘢,時間周二晚七點幾,隔離街扒咗個兩餸飯先,係上海街嗰間,茄蛋加魚香茄子,食飽先有氣力同骨妹做正經事架嘛,地點係金碧泉豉油街旺角,人物係我未做過嘅88號,靚冧巴喎,用得呢啲冧巴8、18、88、108呢啲通常唔會係曳貨,一間場都唔會俾啲弱曳女仔用呢啲冧巴,咁呢個金碧泉嘅88號絕對孭得起呢個冧巴
後生女大波有34C,走肥,樣就姣姣勁有女人味,約30歲左右,約160cm高,皮膚好滑亦白,非C9仔,佢有女人味但無MK味
骨技唔係初班喎,雖然88號係後生女但就識揼識按識踩,中上水準,以佢呢種後生女嚟講算係好好心機有功課交
時間過得特別快,有傾有講有抽水話咁就就過咗45分鐘,頭鐘完咗佢稍作休息兩三分鐘再入嚟,我鍾意佢著高踭鞋嗰種咯咯聲,加埋佢扭籮攞腰嗰種婀娜多姿嗰種女人味,實在係滿瀉的女人味
返房就開始嚟料,先係無間斷咁用同手指甲掃勻我全身,有時五隻手指並排,有時就前後手咁服侍我後邊,遜即變硬啦,好快有反應,一時就搓麵粉咁搓,嗰種爽感覺係好想快啲轉身我服侍番佢,不過當然未咁做住,好好再享受下先,有啲女如果rpp做得好,係仲爽過演奏添,當然,88號做body同演唱都係勁有質素,技巧相當掂擋,波地有夾有用尖位磨我尖位,演唱由我上邊兩枚提子開始到蛋蛋再到寶劍位,再中車,變深車,又估唔到第一次就成功考到車牌,咁我見佢咁落力我都招呼番佢,食番佢提子,再啜佢滑滑大髀,然後手指攻入,勁多水勁濕,逐隻手指入,由一隻變三隻,然後女上,先係正面,再佢烏低身同我車住搖,再玩自轉式咁磨,有伸直對腳向住我繼續搖,有坐直坐蓮,有仰後個身斜斜咁再搖過,埋尾就佢轉身背對住我,都係繼續佢揸旗做車手同女騎師,到我後推一陣將佢返過嚟,當我推進時,佢都無偷懶,一時用手一時用腳照顧我兩枚lin lin,較啱位又繼續車過,我手口加細佬無停過咁服侍佢,或者叫互相照顧啦,好有互動,結果當然係好爽好成功咁喺佢體內打咗個濃烈嘅芡汁,超級爽晒!

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  83.33%

一星會員

環保?

升級  82.75%

三星會員

非也...........
話唔定下次熟咗會有

升級  56.67%

一星會員

加鐘幾钱?

升級  82.75%

三星會員