winning11

查看: 1242|回復: 3

[溢 泉] [賽約翰報告]【溢泉】服務相頭一流·68號

升級  64.58%

三星會員

48歲仲保養得宜,擒日聽盧覓雪商台節目話出爐幾個視后得佘詩曼的飲食習慣
都係早睡早起少食多餐,一日飲八杯水,有啲日子甚至係純食疏果免澱粉免飯類
但,試問幾多人做得到,點可以早睡早起,夜晚12點有場波踢完都兩點,而護肝就最好11點瞓咁即係7點起身,先可以有八小時休息,但如果有場波要睇,唔通唔睇咩,我又唔係靠樣搵食,所以只可羡慕人哋可以keep得咁好,又咁講,我老婆都勉強叫做生活無憂,又唔使工作我都夠家用俾佢,但佢由幾年前佗B到做人媽咪,都唔可以2300瞓到第二朝0700啦,又要照顧小朋友餵奶掃風,小朋友大小小又要預備食物睇佢哋功課,到第二個B就更加忙碌,難免樣同身材會走樣,而視后佘詩漫都係未生喎,所以無得羡慕,話唔定人哋會羡慕我老婆呢,生夠兩個封肚,有老公俾家用,小朋友都算乖肯讀書
當然不為人知係佢有個會出去揼骨嘅老公,即係我,可能佘詩曼會羡慕我老婆呢,又好似以前有個訪問話容祖兒話自己如果好命,已經係人哋老婆人哋阿媽,所以最好就係做好自己唔好羡慕妒忌人哋

簡報下呢條女先,時間擒日星期一,好天氣,好似話星期日開始氣溫又drop過,隨時跌落12-15度,而家竟然有24度,不過少事啦,仲好啦,啲冬天衫可以拎出嚟晒下著下,人物就係溢泉68號,呢輪都好似幾hit,我發覺呢間都好多呢度勝利11師兄去溢泉玩

但我又無打招呼,見有時有兩個西裝友喺度坐足三四粒鐘,喺度玩手機,咁我估可能係呢度啲師兄,我諗見我字嘅師兄會知我講緊邊個

人物:溢泉68號
樣貌:8/10斯文乖女,淡妝靚女,簡單一件喱士碎花露半邊波上衣加白短裙,絕對無tvb頒獎禮有啲女出現衣著災難,睇落都係廿尾歲數,未到三草,唔使保養夠青春
身材:7/10 ,走肥,中等身高,修長,有長腿,中波軟綿綿吸手
骨技:好有心機無hea揼

服務:搓麵粉式做全身掃背掃腰,提子中粒淺暈波就厚肉壓落嚟,瀨我背勁耳籮腳,轉身做相同動作,瀨勻全身,做正面時用兩邊肉中間位夾埋嚟,演奏無齒感純技巧純貼服式服務,高音甜低音勁似乎佢好鍾意我的屠龍刀劍喎,再變成陸狗位,大家各自玩自有各忙,大家玩到夠濕晒硬晒就上馬,後生女係果然唔同啲,包圍感令我極充實,包到冚加埋佢腰肢力,都真係唔係咁易頂得順,五六分鐘兩三招我就出貨,呢啲後生又玩得嘅女一定要返食,應該下次唔會咁失威啩

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  50%

一星會員

night shift?

升級  64.58%

三星會員

應該係早中更
下畫五點半去的