winning11

查看: 1103|回復: 3

[飛 翔] [happy2000]【飛翔】斯文溫柔乜都肯制·22號

升級  17.12%

四星級會員

以前都話會過澳門玩下,係疫情前,食下嘢賭場兜個圈,贏就有免費骨揼,輸就當係俾咗囡囡小費,都係三兩千為目標,贏都係求三兩千做旅費同女費,而家當然唔去啦,連馬仔都取消埋,原來佢哋全季投注額好似都係億幾,我哋一日都有啦,原來爭咁遠,唔怪得連賽馬都無埋
再嚟就係而家香港揼骨都係七百幾蚊,比起2000年嗰陣下下過千已經平咗好多,所以都係留港消費啦,無謂畀錢人哋賺,香港啲骨妹又唔差,近近哋揼完搭車返屋企唔使又出境又入境咁煩,搭部大巴上深圳黃崗都$45,我搭巴士都係七個幾返到屋企
擒晚食咗件好嘢,佐敦飛翔,呢輪去親佐敦都係去廟街夜縯紛食下嘢,脆皮波板糖,即係脆皮腸囉,唔鹹喎,炸得幾入味啱啱好又脆又新鮮,仲有牛雜爉味飯好多嘢揀,都唔貴,食完就過咗飛翔揼骨,介紹嚟22號,靚女溫柔絲絲細語把聲好嗲好甜,有笑容,化咗少少淡妝,後生女果然清春無敵,最近好似話有劉亦菲喺法國因為無上妝所以唔同人合照,不過都仙氣十足,另外係Lisa@BLACKPINK係素顏行街,都係索到爆,咁呢個飛翔22號都唔失禮喎,後生淡妝夠照,揼都好有心機,中波33C左右啦,純天然真波,好易令人沉船,而且皮膚好滑有啲位相當彈手,又幾好傾入房已經破冰,令我入晒局,間中揼揼下互相抽水呢度好,好快已經打成一片,用美腿托起我對腳係咁掃摷,rpp功夫相當掂,再用呢對33C嚟個擦身,轉身食甜品,試味舐勻我全身咁滯,勁舒服,又錫lin又啜我蛋蛋,再演奏,我俾佢搞到好敏感好舒服好有觸電感成身震,喺我劍頂上面唔停咁摩打式旋轉,仲有碰碰我C眼玩輕獨龍添,後生都咁識玩認真抵讚,見係佢咁好服侍,我就服侍番佢,等佢開心下放鬆下,然後慢慢試探有無得考車牌,結果係我俾個枕頭佢瞓低,錫佢lin,捽佢豆豆再食埋鮑魚,無錯,好少女我會咁做但見係佢咋,食食下鮑魚就一個箭步同佢嚟個考車牌,結果成功考到重型車,正!完全係任我舞佢咁,即場就嚟個正面男上狂推送,車住嚟玩,再轉女上仍然都係車不停,再轉狗仔式後推,22號水開始出,似乎佢都好enjoy囉,最後都係做番正面,車住派彩,細佬大滿足,拎埋夜遊王個coupon去平五草嘢,不過我另外都醒佢一百蚊tips,呢條女一定返食!

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

係唔係環保吹

升級  17.12%

四星級會員

呢次無
希望下次有