winning11

查看: 3540|回復: 4

[金來閣] 首發:[大加報告]【金來閣】全新入行·夢兒

升級  2.59%

二星會員

首發:[大加報告]【金來閣】全新入行·夢兒
http://sn11.cc/thread-2241320-1-1.html

今日目標,上班幾日,新女夢兒點睇,囡囡入房樣貌,順眼長髮, 嘴細細,大約五呎多啲, 年齡目測3中, 順利入閘,我坐喺床邊,囡囡笑住行埋嚟,細心幫我除衫,我就手多多、抽下水,逗住佢屁股吹水, 籮柚充滿彈性,夢兒踎低剝褲,除鞋,服侍周到,我望住囡囡,她把衣服逐一脫光,唔肥美腿,皮膚潔白,B波仔,屁股有肉又圓,有個小曱甴肚。

入去沖涼,囡囡幫我身上,查滿梘液,身貼身攬住,Body前後推,我問佢,識唔識玩洗籮櫈?囡囡問我,張櫈,攞嚟做乜點用?我話可以真加情趣,她有D猶疑,比我氹兩氹,她就坐在上去,嘿嘿今次佢,一定走唔甩,我幫佢沖濕全身,然後落梘液,示範一次畀佢睇,先波推坐落去屁股磨,知後右手,從後伸入下面,摸屁股溝、摷隻鮑魚 、指尖撩她屁眼 、左手揸波,攪到我一手都係淫液,玩到佢瘋狂叫喊,高潮唯止,囡囡話我好利害,初體驗,未試過咁興奮,要我坐上去,畀佢練習試下,我教佢點樣撩菊花、搓春袋,一手捽龜頭,點知她天資過人,活學活用,然後坐上我度,屁股磨棍,細佬已經硬如鐵。上床問她,做晤做毒龍,佢話做過幾次,她不但鑽得深,半條舌頭隊入,比佢舌姦左我,轉身舔兩點、溫柔慢簫含住碌野、啜袋。

到我調教佢,運用條脷技巧,皮膚手感,玩到她再度高潮,夢兒巳經全身,充滿慾火飢餓,不停哀求我屌佢,幫我披上戰衣,自動托住對腳,比我插入,兩片粉嫩陰唇,出曬水,細佬好硬,越插越起勁,夢兒用力攬住我唔放,要我比佢,一次又一次高潮快樂。

完事她純如綿羊,清潔細佬,一路車住,一路冲身,極有溫柔情人Feel。睇唔出囡囡,外表斯文,大食甘鬼淫,又好屌,下次嘗試調教夢兒, 陰部護理、推鳳根。

註:大加報告-來閣/浪漫/京華
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1.48%

二星會員

試咗,冇毒龍,冇車牌,唯一可取系做愛投入,同埋冲完涼會主動幫你抹身,全程普通話溝通。

升級  43.33%

一星會員

有冇得屌兩次

升級  35.93%

二星會員

fatbaby 發表於 2024-1-21 11:52
試咗,冇毒龍,冇車牌,唯一可取系做愛投入,同埋冲完涼會主動幫你抹身,全程普通話溝通。 ...

冇毒冇車?跟報告咁大出入,本來想試,都係睇定D!