winning11

查看: 5154|回復: 7

[翡 翠] 首發:[大S36D報告]【翡翠】氣質靚女·19號

升級  19.8%

五星級會員

首發:[大S36D報告]【翡翠】氣質靚女·19號
http://sn11.cc/thread-2241558-1-2.html

官方評語:
«*19號»* new【新女2024】長髮高質美女.走肥.嬌俏.絕對後生.預約從速*

我的至愛23號今天介紹她的二個姊妹過來,唔使問我一定要上去捧埸啦!上到去响大廳坐左一陣,鐘房叫囡囡落嚟睇鐘,見佢一頭長直淺色金髮,身材高挑清秀,樣子清純又後生,於是急不及待拉佢入房。
入房後倾左幾句囡囡便主動同我解衣掛甲,然後入去冲涼,我從後攬人住佢揸下佢對雞飽仔又摸下佢隻鮑魚仔,佢又微微咁笑個樣顯得好害羞。冲完涼出去乾身上床,囡囡首先女上攬下我同我錫lin,到我食下佢個雞飽仔時佢又好怕酸左令又令,非常好反應,於是叫佢轉69一齊享受下,互舐之下囡囡鮑魚非常敏感,一路舐個pat一路左搖右擺,帶動埋個頭一同搖擺,吹得特別舒服反應強烈,69左唔夠3分鐘囡囡話頂唔順,於是立即上套叫囡囡坐上來,坐入時包裹感十足,非常緊窄充實,剩騎時囡囡話好大條呀!吖!個表情有小小痛苦但又好享受,騎左一陣就轉男上,男上我一路插一路望住佢甜到漏既樣忍唔住就車佢,我一路車一路抽插,然後再轉企床則睇住JJ在鮑魚不停進出果種視覺享受真係一流,我一边望一边抽插,百幾下之後就爆發左。

囡囡:19號。
年齡:目測約二中至尾。
樣貌:8/10素顏淺金長髮,瓜子口面,清秀靚女。
身材:約165高,瘦身走肥無腩身形,約33A尾淺啡中暈中提,黃皮膚算滑夠firm。
車牌:考到中型車牌。
侍浴:細心乾淨,前後BM做足,從後擁抱一边JJ磨pat一邊捽鮑,願意配合。
前奏:囡囡雖然是雞包仔,但皮膚嫩滑有彈性,越啜就越想啜。69時反應敏感到PP不停搖擺,同時連帶埋含住JJ的頭部一齊搖擺,有獅子搖頭的感覺。
埋牙:上套女上剩騎周感窄,轉男上边車边插非常好Feel,再轉企床則望住抽插,越插越興奮,抽插左百幾下後完事。
態度:囡囡態度親切有禮,仲經常微笑,給人好舒服感覺。
感覺:我今日坐大廳吹水期間見19响大廳行過,佢高挑既身段,飄逸既秀髮,迷人既眼神,親切既笑容,散發着一種清麗脱俗既氣質,相信任何一位師兄見到,都會把持唔住拉佢入房。佢既種氣質,响指埸是極度罕有,而且做愛反應投入,好似同女朋友做一樣的感覺。
優點:後生,靚女,周感窄,態度親切,女友Feel味農。
缺點:有肚紋。

總結:囡囡態度好有樣貌有氣質又後生,適合喜歡,身材高挑做愛投入女友Feel既師兄,返食指數100%

註:大S36D報告-翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

未去過翡翠,不過大S兄呢排的報告就流晒口水,有機會要上去會一會。

等待驗證會員

19係唔係無做了

升級  19.8%

五星級會員

mingz 發表於 2024-2-26 17:27
19係唔係無做了

唔清楚!你問返翡翠。

升級  0.12%

1萬

1萬

金卡會員

«*19號»* new【新女2024】長髮高質美女.走肥.嬌俏.絕對後生.預約從速*

有位歡迎預約
【 翡 翠 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 翡 翠 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 翡 翠 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 翡 翠 】囡囡評語~*評語·請按這裡
【 翡 翠 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:電話: 3481 8821 / 手機: 5793 1456
招聘熱線:電話: 3481 8821 / 電話: 3483 3343

升級  6.3%

二星會員

點解個報告多咗咁多嘢?

1萬

18萬

管理員

Uncle19 發表於 2024-2-27 18:53
點解個報告多咗咁多嘢?

已經刪除了
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html