winning11

查看: 1215|回復: 5

[溢 泉] [lucky戰駒]【溢泉】細心呵護冧到震·77號

升級  99.75%

三星會員

都係嗰句,識人好過識字,有新女收到call訊息唔好遲,放低工作都要迅速到場,有新女梗係唔會已讀不回,見字即回覆即到,人物係我主場之一嘅溢泉,人物係新女77號,天凍都無阻我去試新女,時間係周四下午一點半
得10度,無影響,人照到,當然係有早無遲
披件厚身肉袍,入房,果然係青春後生女,冧巴係77號,粉紅色上衣,露半邊波,中波,唔肥,中等高度,腳長長幼幼,完全係靚女靚身材最緊要係夠後生
咁我都無問係唔係我係佢人生第一個客人,但都係頭五位,都好好架喇,77號除咗係相頭組身形組,都係溫柔組,態度幾好細細聲講嘢有啲怕醜但把聲甜到震,典型新女初登大堂類型,諗住都要慢慢調教下,點知原來佢都好有心機揼骨,力度可以大一點,不過新女算係合晒格有餘有凸添,佢有講話怕唔夠力唔識踩,咁力度要佢自己慢慢加強,踩背我都有過佢兩招,佢都有照足果然係聽教聽話
到做招呼,rpp呢方面佢係無師自通,滑滑皮膚暖暖身體,房當然開咗一部暖風機,佢哋官方話唔夠可以開夠兩部,咁擒日下畫都去番12度,一部夠啦,完全係無得躺平因為佢係用對腳托高咗我大脾,手就四圍摷,掃到我起晒雞皮,當然唔係房凍,而係77號手指帶嚟嘅快感,咁細佬梗係硬咗啦
轉身就真係躺平了,碌咗陣保齡球,再嚟條脷好似磨打咁,全身都慢慢地照顧周到,食甜品上佳效果,高手唱得之人,好有女朋友Feel,呢下我忍唔到了,見佢咁落力又後生靚女,試探下佢先,獲得淺車,咁我就轉攻佢下路,捽個碟再加食妹妹,無阻我無擋我喎,似乎佢都好想要,咁就形成咗數字體位了,香噴噴妹妹型好靚,果然係新鮮後生女,之後就正式上馬,女上一陣我就接力,俾佢感受下真正男人,我都無同佢客氣,快又有慢又有淺又有深又入,企又有側入都有,我得到強烈滿足我估佢都開晒竅啩,呢條女無理由唔返食囉

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  50%

一星會員

night  shift ?

升級  53.33%

一星會員

佢係咪環保吹?啲師兄評論佢招呼勁好吹得

升級  99.75%

三星會員

and_at 發表於 2024-2-17 15:02
佢係咪環保吹?啲師兄評論佢招呼勁好吹得

非環保女士

升級  99.75%