winning11

查看: 1211|回復: 6

[迎 海] [野猴報告]【迎海】超班陀地妹·66號

升級  1.72%

四星級會員

食陀地妹,凍後即刻出發,真係喺屋企冬眠咗三四日,厚被四件衫開埋暖爐,諗住坐梳化煲劇但都太凍,被竇睇手機又始終籃光會睇壞眼,都係早啲瞓,好耐無試過12點前就瞓覺,但又真係咁凍又好好瞓喎,抖足精神體力,天氣暖番有18度左右,即刻出發,去到旺角迎海室內地方油尖旺市區一啲都唔凍,普通一件長袖衫袋住件外套夠照
上到迎海,沖番個暖水涼,入休息室坐坐,揼咗骨先,係30號,一個入伍中女超揼得,果然都係嗰句,骨技係要浸下嘅,呢啲中女淨揼骨無得彈,又傾又講佢又踩又推又撳又揼,時間過得特別快咁又一粒鐘即係9個字45分鐘了
轉頭呢位66呢陀地妹就入房,我無刻意欽點邊個陀地妹俾我,呢間迎海幾乎全部都係陀地妹,所以無特意要邊個女仔,咁呢個66號當然係眼前一亮,瘦瘦吸手波後生陀地,係純正陀地妹唔係陀北唔係外省扮陀地,咁陀地妹當然係值得加分,仲要係後生女喎目測都係25-26歲左右,瘦底無妊娠跡象
做嘢相當掂,互相解衣增加下情趣先,然後就係用手試探下我,來個全身的掃掃搲,由頸到腳底,再上番髀罅肌罅來來回回左右搲,仲有搓蛋拎起我寶劍打圈指甲搲,呢幾下簡直好似手指放入插蘇位一樣,即係觸電感覺,硬住就轉過嚟,吸手竹筍型咪咪搓搓我的寶劍,演奏就橫直斜又有,上下落落又有,回車移底淨洗車底又有,來來回回,完全好似當正係寶貝食凍甜筒一樣嗰種姿勢動作,表情同聲線又有配合晒,係有種令人投降無佢乎嗰種效果,正式上馬,當然係女上做頭盤,66號用佢自然濕嘅鮑鮑輕磨外圍,再慢慢放入去,到入晒後就開始騎,66優點係走肥窈窕又靚女,騎功無失禮,而且多水,毛幼細,天然濕,感覺都係窄窄緊緻,包到好實好冚,我都盡情咁玩下竹筍吸手咪,佢都係易敏感型,同我一樣都扯到行晒,之後換四個位佢都係完全配合,明晒我下一步想點咁,確實係女人心海底針而男人心66號就明白晒咁,個人覺得佢比屋企件女朋友更加明白我想點咁囉,陀地妹仲要係後生女有呢種功力實在要讚,我就梗係抄牌for下次再搵佢啦,家用八舊一,一個揼一個玩,係抵玩嘅

You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  43.33%

一星會員

其實見個個師兄都話咩女好,但上到去個大堂阿叔永遠話冇果啲號碼,之後就質一件黎,打電話去又話呢個冇果個冇,其實師兄們,你地有冇錢收架

升級  1.72%

四星級會員

chinapig1010 發表於 2024-1-27 20:54
其實見個個師兄都話咩女好,但上到去個大堂阿叔永遠話冇果啲號碼,之後就質一件黎,打電話去又話呢個冇果個 ...

66有返喎......
不過佢通常夜晚7點零走人
要早啲去
You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  1.72%

四星級會員

chinapig1010 發表於 2024-1-27 20:54
其實見個個師兄都話咩女好,但上到去個大堂阿叔永遠話冇果啲號碼,之後就質一件黎,打電話去又話呢個冇果個 ...

另外係始終呢間啲女係陀地妹...港女就始終有啲個性...
就係返工唔穩定...有時要撞手神一係就提早打定電話做預約會穩陣啲

又或者做啱咗嗰條女覺得囡囡OK就抄佢牌..自己聯終預約佢

升級  53.52%

四星級會員

要體諒下啲陀地後生妹..
未必個個都可以準時返到工..
可能要交人呃住男朋友架..
我都有呢個迎海66號的電話..
佢話七點零要走人唔會留得夜..
有女仔就一定下畫唔會見人..淨係夜晚先可以浦頭返工
所以如果師兄做到件啱心水最好抄佢牌方便下次預約
造愛使我有能量!

升級  1%

三星會員

陀地唔陀地冇問題,樣靚玩得服務好就OK。

升級  33.33%

一星會員

師兄講得啱, 次次去啲陀地妹都唔同, 去過幾次d都無果d冧把, 有次有, 但同上次果個又唔同左