winning11

查看: 1451|回復: 3

[龍濤閣] [henry14報告]【龍濤閣】係翻玩之選·133號

升級  53.33%

三星會員

擒日睇段娛樂料,話伍仲衡錄音監制衛蘭首歌"如水"係錄足50分鐘
老闆黎明親自監場,佢話黎明講啲聽咗都唔係好明嘅意境,要佢哋去揣摩喎
咁我諗起另一個話題,就係衛蘭本身唔太識廣東話
所以佢唔明咩叫衛蘭肥過部電單車喎
我又諗起有啲骨妹係教極唔識,一再補師都唔太識揼或者唔識用力同留力
因為45分鐘都唔係短,要全程用足力揼係有啲吃力
我哋搬嘢用力都唔可以做足八個鐘,做陣抖陣食支煙飲杯水啦
又要lunch又要下午茶先可以做到朝九晚五嘅地盤工啦以前
所以唔好怪衛蘭同埋"如水"呢首歌衛蘭都係新人加埋佢都當時都唔太識廣東話
骨妹就兩睇啦,新人可以接受骨技爭少少,後生樣靚就ok啦
如果條新女係揼得又後生又好樣又玩得咁梗係值得多啲返食
呢次做咗龍濤閣件新新哋嘅女係夜更133號
後生女樣順眼中波唔肥揼得又唔算生手
斷估佢唔使老闆監場啩當然應該都學咗一段日子先俾佢開工
位準有力手無愈揼愈細力,其實有啲女開始覺得自己無力會識兜同處理
就係改用腳踩,咁就可以隻手留啲力嚟推油,用腳無咁攰嚟同我哋揼嘅
咁佢又踩得幾好喎,再落返嚟推油,下半場正式展開
慢慢細心咁同我rpp,溫柔打掃後花園,玩蛋再兜底炒蛋動作好熟練
慢慢漸漸地我細佬都企起身立正敬禮,轉過嚟食下兩邊提子
洗下底就用油開始啟航,坐到好埋方便我雙手活動,我又上又下令佢三點齊齊受惠,大家各有各玩下齊齊到達總站,佢成功出水我就順利派彩
133呢條女會係我翻玩之選

升級  43.33%

一星會員

日日都講103,133,係咪賣廣告架? 無理由比你玩西西唔比你屌西架,加500咪可以屌埋囉.使乜打飛機呀

升級  53.33%

三星會員

ryuhi88 發表於 2024-1-29 21:56
日日都講103,133,係咪賣廣告架? 無理由比你玩西西唔比你屌西架,加500咪可以屌埋囉.使乜打飛機呀 ...

佢無向我提出啊....師兄你試過有呢種經歷?

升級  43.33%

一星會員

henry14 發表於 2024-1-30 00:33
佢無向我提出啊....師兄你試過有呢種經歷?

一定