winning11

查看: 1096|回復: 2

[金碧泉] [只愛阿嬌報告]【金碧泉】招呼天后·78號

升級  52%

三星會員

見字飲水,早輪有啲咳,但唔係肺炎,又唔知係唔係流感
唔想去豉油街黃文琪醫生診所配藥,上次病係上年6月,自己開冷氣瞓過籠
喺屋企又淨係著底褲瞓覺,老婆出房唔記得同我熄冷氣,連續三晚咁樣
我起身摸摸自己大髀凍到冰咁,結果病咗,而對上三四年無中肺炎
又長期戴口罩好彩係無病過,早幾日就唔知邊度惹番嚟,淨咳無鼻水無發燒
上次6月去豉油街黃文琪配藥,護士姑娘話我五年無配過囉,要問下醫生俾唔俾我配番5年前同一款藥,結果係ok嘅,其實傷風感冒咳嚟嚟去去咪又係嗰啲藥
我去相熟藥房配藥仲平啲啦,不過原來四十幾歲人而家先知
咳係唔好飲酸嘢喎,我仲茶餐廳食下畫叫熱檸水熱檸茶唔落糖添
以為咁係好,原來咳唔好飲酸嘢,會刺激喉嚨同氣管喎,菊花茶奶茶維他奶麥精鮮奶都可以,茶就唔好喇,會解走啲藥喎,當然最好係飲純正暖水喎
好番就梗係去揼骨,都離不開都係旺角呢邊,呢次咳埋尾都係係睇咗黃文琪醫生,係睇佢唔係淨配藥,4日藥聽筒聽心跳,再擘大個口俾佢照喉嚨,原來係紅晒發晒炎,結果係配咗一支紫色馬尿咳藥,止痛藥可服可不服,一包消炎藥,一包化痰藥,結果好快好番,大家如遇到唔好彩有病,都係睇醫生好啲,係貴架,咁都要$420,配藥係平啲,但俾醫生睇下係好啲嘅
上咗金碧泉,搵番舊相好78號,翻啅得嘅女當然係啱揼又啱玩,都成三個禮拜無搵佢,食得西藥多個人都戇居居咁,淨係想瞓,間中都有飲降火茶止咳茶呢啲涼茶舖中藥,但都係周身散晒好攰,一定要揼下骨啦唔係藉口嚟架,有時身體唔舒服搵骨妹去揼骨除咗可以蒸下,有啲女識刮痧嘅都可以減少病的辛苦,去下骨火,不過就要睇點樣同老婆解釋刮痧啲痕跡囉
見番金碧泉78號,如常吹水傾偈,佢就好重炮好俾心機同我揼骨,踩背,推油,女到病除,咁耐無揼骨當然硬又緊又攰,俾佢揼完真係鬆好多,其餘都係嗰啲前戲,rpp,波推、舔全身,最爽自然係lin位頸位耳兩邊髀罅底位加獨龍同拎起我支咪嚟唱歌,紮咗三個禮拜炮自然係體力充沛啲細佬又餓啲,足足俾佢騎咗五分鐘都未想郁未有出貨意慾,轉後推狗仔,轉站立式推車,再轉床邊玩半邊燒鵝,狂深車當然唔少得,最後用番男上托高佢M字腳車住終於出到貨,三星期儲埋嘅貨一次過派晒出嚟,呢個冷震又持續又持久又爽,完場後78號同我清潔,大家異口同聲話我呢次派彩量係有史以來最高我都解釋唔到囉,嚟緊星期三年廿八洗邋遢都肯定將呢個重任交俾你果然係我心中的招呼骨妹天后

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  53.33%

一星會員

呢個78 係咪相片中嗰嗰同一人? 以前嗰78 好大波架