winning11

查看: 1167|回復: 4

[溢 泉] [lucky戰駒]【溢泉】次次有驚喜·60號

升級  99.75%

三星會員

好似話以前大富豪夜總會而家有下家準備接手做
雖然就我對卡啦OK夜總會麻麻
但有番呢啲地標位都係好事有遊客去玩下
可能會帶旺下尖東嗰邊因為有時夜晚行過嗰邊都無乜人流
好靜下另外啲舖都執左幾間都係惡性循環雞同蛋問題
到底係無市民行無遊客所以搞到啲舖執
定係因為啲舖執無嘢行所以市民遊客唔行尖東呢邊
我就唔知喇都唔熟呢啲社會經濟問題
對面呢邊老尖就正常好多我見啲酒吧都去番疫情前都多人去飲嘢
不過又話大富豪舊址係做娛樂場所無話係邊類型
係揼骨場都好喎不過又話要140萬月租都幾難搞
揼骨當然就一向都多去我主場都係老尖嘅溢泉
呢輪做新女60號多見佢高挑長腿又姣擺到明係上乘貨姣邪妹一名
戰鬥格嚟講呢輪溢泉啲女都係斯文女多而豪放野性相對少啲
我係指外型啫內裡其實好多都係狂野型一掂一撻就著
所以我對呢個60號有啲特別感覺唔使調教全自動波
加上佢副老身都好掂,高高瘦瘦大波白淨又滑
未到一米七但都高人一等
揼得都幾唔係都唔搵佢咁多次,我都無刻意數過搵咗佢幾多次
每次都揼到足推油推到起晒痧又踩得舒服
搲股掃身,一對大波壓落嚟,再嚟個舌嘴脷遊遍我全身
真係諗起楊千嬅首自由行歌詞,真係遊遍我全副body頸到腳都無走雞
唱得之人當然有演奏,演奏完就騎馬,而且又係自由行歌詞:在地球盡處共我擁吻
當然都有同60號擁吻濕吻法式脷接脷式,仲好玩過以前同女朋友咁
呢啲就正正係揼骨出嚟玩嘅樂趣囉,有時對住啲女估估下有無得車輪
結果係佢60號主動車埋嚟,次次都cher乾我咁,嚟緊星期三晚又係跑馬夜加年廿八,又俾佢嚟多次吸乾囉,搵佢做兔年結尾,之後再搵佢龍年開齋都好喎

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  38.75%

三星會員

師兄想問60返咩更。。唔該

升級  99.75%

三星會員

11223300 發表於 2024-2-5 12:52
師兄想問60返咩更。。唔該

早.....早中更

升級  40%

一星會員

去過兩次都約唔到