winning11

查看: 1118|回復: 3

[金碧泉] [世華報告]【金碧泉】招呼夠放無甩轆·78號

升級  92.67%

三星會員

初十即係下周一先開工,成十日假期,咁情人節梗係揼個骨啦
梁家輝喺江湖告急度都有講,我有情婦因為我有老婆
我有老婆自然有二奶情婦,仲要係李珊珊呢啲高妹大波喎
果然係江湖大佬任因九喎,俾我揀吳君如同李珊珊都係揀李珊珊啦
咁就去咗金碧泉搵一日情婦二奶過下情人節,男人出街大把藉口
話公司有嘢做要出一出去又好,大大聲扮打電話或手機短訊朋友叫佢打嚟
話去旺角打桌球飲下嘢兄弟聚會又好,總之就粒零鐘兩粒鐘出出去
就算俾骨妹推咗油,都可以慢慢沖身洗乾淨啲油,又可以蒸焗走啲油
跟住返到屋企行下商場樓梯出下汗,擒日有成19-23度
出汗話咁易,再去25仔便利店買罐啤酒飲,咁就有汗味加酒味啦
25仔係飛黃騰達Ivy So對便利店嘅形容詞,所以我都要跟風
最近有啲娛樂網話網民票選十大靚到癲女藝人,蘇雅琳雲浩影鍾欣桐張柏芝朱茵呢啲係榜上有名,Ivy So又真係J得過,如果骨場有呢種女簡直我哋萬千骨民福氣不過都係發下白日夢啫
講番呢件金碧泉78號,擒日就做咗我粒半鐘情人,又攬又錫又揼骨又招呼
話時話搵佢做情婦二奶都唔錯喎
條女係姣姣惹火型,對眼放電,對波夠大夠挺,唔肥,唔中女,食得過
情人節有佢陪梗係爽事,眼前覺得都好掂事後更覺得掂,應該好快會返食
78號揼好掂,全身都揼得夠力位準,無揸流灘,招呼前稍休一陣佢同我推完油就出去預備嘢
返到房,擘開我腳放大髀,手潛入嚟摷嘢,就好似今年我咁大個人第一次聽嘅嘢,就係俾人問我摷唔摷嘢,咁我梗係心邪啦,梗係諗嗰啲嘢啦,點知係佢拎個全盒咁,佢意思係問我拎唔拎全盒拎瓜子糖果開心菓喎,原來有個咁嘅潮語,我就當然唔摷全盒啲嘢食啦,一係甜一係熱氣,加上幾乎晚晚都盆菜飲酒,糖果盒全盒啲嘢都係耍手擰頭,都係細佬仔食啦,過年點都要預備一個嘅
咁78號就伸手入嚟摷嘢,摷咗好大範圍手勢勁掂,好快就令我細佬變得生龍活虎,又硬又熱又充血,背部做完波地正面再做,唔少得當然係搵lin lin磨同夾,大波之人自然呢方面係用得著,天然天賦本錢78號係佢本錢,加上識玩,真係帶嚟觸電感覺,再玩演奏,再成功考到深層次重型車牌,真係脷捲脷狂嘴不停咁,完全係女朋友Feel,都唔知稱呼佢係情婦二奶定女朋友好喇,咁我都有喺佢妹妹間房度摷下嘢尋下寶咁,玩一大輪終於都到呢個時候先正式上馬,女上搖磨打樁後就到我接力,都係例牌三五招,後入傳教士半邊燒鵝嗰啲囉,呢炮係噴得勁響,勁舒服,情人節揼骨感覺係唔同啲嘅,報告完畢,祝大家龍年每年都行骨運身體健康,每次喺骨場都食到好嘢

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  19.12%

四星級會員

78真係食極都唔厭...
Hungry for Love

升級  92.67%

三星會員

superlion 發表於 2024-2-15 13:32
78真係食極都唔厭...

師兄有無詳細報告一齊分享下呢