winning11

查看: 892|回復: 3

[金碧泉] [冥界骨友報告]【金碧泉】攻勢浪接浪·18號

升級  42.2%

四星級會員

擒晚出發去金碧泉揼骨前,途經深水埗,買番啲電腦嘢
而家先知原來福榮街欽州街口黃金嗰頭都有搞下夜市
唔知係期間限定或者長期,跟住呢個十字路口又有大活動
有晒記者喺度,我見有啲人同啲戴咗面具嘅人合照
恕我大鄕里,唔知係乜卡通人物,亦無逗留太耐
因為都太多人,或者瞓醒夜啲睇下有無新聞娛樂講下囉
擒晚正吖,應該話全日都咁正,係24號全日搭港鐵都係半價
深水埗搭去旺角都係兩個二$2.2,突然間覺得自己好似過咗六十歲咁添
去到金碧泉,樓下整番兩串嘢食,豉油街口呢邊三四檔啲街邊小食
平平哋又一餐,嘢飲上金碧泉先飲,輕食所以唔算飽肚
搵介紹,我隨意,嚟咗件18號,官方評語係溫柔體貼
斯文後生五官靚肌膚白滑中大型波路揼得玩得
即係樣樣都good good哋咁喎,聽落係幾吸引
實際又好接近喎,果然係後生好樣好身材白滑大波
揼落都好夠力,呢間都無乜女唔揼得
把聲都好嗲,同佢都好好傾
下半場都係嗰啲嘢囉,掃摸勻全身,頸到耳到腰到腳落底兜番上前
摸得勁舒服,有啲電流湧入喉嚨一樣咁舒服爽
係幾高水準嘅,雙手指甲喺我兩側腿內外連環襲擊
再嚟用一招body成個巨型粉紅色壽包壓住我嚟磨
怕痕怕癢真係要小心小心細佬自然硬晒啦
錫lin錫嘴中車唇薄脷叠脷出晒口水,變成互啜
漸漸地佢就移往我下邊,當然係色士風佢就好似鄧紫棋咁係生於音樂世家
我就自然波腿不離手,間中就入去指入入順手拈來啦
騎下馬女上做下刺激熱熱的流汗,出呢身汗仲好過去濕蒸啦
大家互相輪流上邊分工仔細又合拍,估唔到第一次嚟料同佢已經咁合拍
極佳對手一名,大家都可以去體驗下,好值得分享俾各位師兄囉,記住佢個老冧18啊果然係紅牌冧巴

我來自冥界...

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  44.07%

二星會員

C兄請問是否環保人士吹奏?

升級  42.2%

四星級會員

relax1234 發表於 2024-2-26 11:30
C兄請問是否環保人士吹奏?

不是
通常第一次未必有
希望第二次熟咗會有
我來自冥界...