winning11

查看: 2079|回復: 5

[話 題] 話題:如果食齋可以硬過碌蔗...

升級  20.37%

二星會員

開關後要回到內所有內地工作, 所以自然也多了在深圳玩下桑拿, 呢度玩細場興三五成群, 各自約 js 但會一齊在大堂吹水, 做下採耳松腿咁, 入房玩一粒也可以在大堂玩成晚的。

話說昨天和幾個狼友在大堂撩美容妹時, 其中一位叔吹大左, 話自己老而彌堅, 就快6張都可以硬過碌蔗, 此話一起當然起哄啦, 於是大家每人夾 20元小費叫同佢按緊頭的美容妹去「摸底」係咪咁堅, 阿妹竟然話真係好堅。

後來個大叔講, 他能硬是因為跟老師食了 10 年齋,  大家當然嘘聲四起, 但佢講到似層層, 話食齋後呢10年真係堅過以前, 而且可以耐過以前。

問題來了, 就當食齋真係有咁神, 你願意食 10年/20年齋來保持小弟弟的硬朗嗎? 佢話真係豬牛羊雞鴨鵝海鮮都唔食, 擦邊球也能只吃雞蛋和蠔, 但都小食的。我自問頂唔順, 但有興趣問下大家肯唔肯為了細佬而咁大犠牲!

升級  6.44%

四星級會員

深圳仲有地方玩?

升級  20.37%

二星會員

有, 95場變晒 92場, 以前做 95的紅牌好多都轉賽道跑私, 只要以前有加過v7的可以繼續約, 不小仲做埋 98添!

你唔追 顏值後生 00後, 92場都仲有 js 哥以玩到 666指數的!

必須 98才心息的仲有外圍, 但我唔玩呢番, 無可奉告了

深圳唔熟的朋友可能睇到一頭霧水, 簡單講下:
98 是可以啪啪
95 是口爆
92 是手工  (飛機餐)
指數是js (技師)的呎度, 666是代表三路通 (上路可車, 中胸隨便玩, 妹妹可以舔)

升級  33.33%

一星會員

仲有95既 但成千銀 已經唔抵玩

升級  1.11%

二星會員

咸濕兄 發表於 2024-3-5 22:07
有, 95場變晒 92場, 以前做 95的紅牌好多都轉賽道跑私, 只要以前有加過v7的可以繼續約, 不小仲做埋 98添!

...

以前95場嘅668技師已可啪啪,睇C兄嘅功力,不收添加費!

升級  66.67%

一星會員

指壓不好嗎 上到去衰左要受