winning11

查看: 2520|回復: 12

[翡 翠] 首發:[大S36D報告]【翡翠】118號

升級  19.8%

五星級會員

首發:[大S36D報告]【翡翠】118號
http://sn11.cc/thread-2243463-1-2.html

官方評語:
«118號»* Model身形.窈窕身材.溫柔體貼.明亮大眼晴.歡迎預約*

今日收工上翡翠諗住返食128,上到去鐘房話有個新囡刚刚到,重未有名,問我試唔試,我話有新囡更係要試啦!

囡囡:118
年齡:目測約三中至尾。
樣貌:7.5/10濃妝黑長髮pink lady look 順眼靚女。
身材:約5呎6寸高,中等身形走肥微腩,約34C淺啡中暈中提,皮膚ok。
侍浴:細心乾淨,上下其手抽水可以,可能囡囡新做Bm時非常害羞,JJ完全碰不到鮑魚,有點避忌,唔夠暢快。
車牌:考唔到。
前奏:乾身上床囡囡在我身旁一边錫lin一边捽lin,然後跪响我則邊同我吹奏,感覺仍未習慣,吹功有輕微齒感但仍舒服。然後轉69互舐,囡囡興奮到pp左搖右擺,吹奏時還感覺齒感加重,於是我也放輕力度,緩和緊張的69節奏,但囡囡可能新做比我舐得興奮過度,不停用鮑魚撞向我嘴巴,我感覺囡囡已經舒服頂唔順,於是立即上套準備埋牙。
埋牙:上套後已急不及待叫囡囡女上剩騎,初騎時周感ok,囡囡表現肉緊,但好快無力,於是轉男上抽插,入局後囡囡表情肉緊,還不時低聲呻吟,感覺囡囡非常享性愛,抽插左百幾下後完事。
事後:完事冲洗時,我問囡囡舒服嗎?囡囡竟然答我,好舒服仲想要。感覺囡囡非常大食,下次定必畏飽佢。
感覺:囡囡跟同埸818同是有女人味既囡囡,相頭818靚D,身材就118好D。
優點:順眼靚女身材Fit,做愛投入反應真實。
缺點:唔夠放。

總結:囡囡順眼靚女身材Fit,適合喜歡身材高挑人妻Feel既師兄,返食指數80%

註:大S36D報告-翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

多謝大S兄報告。請問文中2個囡囡都係500嗎?

升級  62.75%

三星會員

個個囡都要問價錢就太煩,應該出名單時列明,因太煩已不去這場,反正貴亦未必好。

升級  62.75%

三星會員

潘頓 發表於 2024-3-9 15:23
500咁都話貴就返屋企打飛機,支持大D哥天天新報告!

文盲,你邊隻狗眼見我寫話貴,我只講囡囡價錢唔清楚令人煩,反正貴又必服務好,睇明白至亂叫啦,「師兄弟」!

升級  26.83%

三星會員

冇法飲食靠「「師兄弟」」指壓靠兄弟。

升級  19.8%

五星級會員

大淫賊 發表於 2024-3-9 13:38
多謝大S兄報告。請問文中2個囡囡都係500嗎?

多謝淫賊兄支持!二位囡囡都係500

升級  19.8%

五星級會員

fwsli 發表於 2024-3-9 13:54
個個囡都要問價錢就太煩,應該出名單時列明,因太煩已不去這場,反正貴亦未必好。 ...

打電話上去問都唔係好煩啫,問清楚D都好架!

升級  19.8%

五星級會員

潘頓 發表於 2024-3-9 15:23
500咁都話貴就返屋企打飛機,支持大D哥天天新報告!

我都意會到樓上師兄唔係呢個意思,希望二位以和為貴就是了。

升級  19.8%

五星級會員

fwsli 發表於 2024-3-9 15:38
文盲,你邊隻狗眼見我寫話貴,我只講囡囡價錢唔清楚令人煩,反正貴又必服務好,睇明白至亂叫啦,「師兄弟 ...

二位師兄免相和氣。唔清楚價錢可以打去翡翠查詢,其實好小事啫!

升級  13.7%

二星會員

嘩乜依家價錢唔係統一的嗎?咁點分價錢?

升級  13.7%

二星會員

好似東莞咁喽睇鐘掛價錢牌係小姐度呗

升級  48.52%

二星會員

獨角獸 發表於 2024-3-10 00:46
嘩乜依家價錢唔係統一的嗎?咁點分價錢?

一定有佢嘅優點先收500,我未試過,睇文字上未察覺,可能全新囡囡收500