winning11

查看: 810|回復: 5

[金碧泉] [天下無雙報告]【金碧泉】服務高層次·03號

升級  0.8%

四星級會員

有啲女真係有種玩極都唔厭感覺..係囉..雖然係同一條女同一款套制服..同樣髮型..同樣化妝...前後幾日又唔會突然變得高矮肥瘦咗

但有種骨妹就係有呢種吸引力..就係佢外型得身材得招呼掂同埋都揼得細心

本身以為唔係太攰..純粹想玩下咁..上到金碧泉..望下個上鐘牌

見到3號..都成夜晚12點,上星期三晚過咗12點..條街都多人掃街喺豉油街買碗仔翅同蠟味飯辣魚蛋...金碧泉上到去都有師兄沖涼有師兄濕蒸緊當然有bros喺房開心緊...好彩都夠女多..唔使等房就入得

我望到3號呢個冧巴問問..係新嘅3號..唔係舊女唔係前人

無聽到官方形容...我都Gin Lee上年首歌嘅歌詞..肯定就是你..有新女當然試下

結果係試咗好滿意..再搵咗兩次即係前後三次...到而家先嚟個report講講佢

入房見到真人..都幾好款...遠睇無歲月痕跡近睇更加無...唔係師奶型唔係肥婆型稍高腰幼有長腳..仲要係波大大約34C..即係高瘦有波路有靚腿...樣當然係相當順眼三七分界長髮..係有戰鬥格味道

一聲招呼X哥...老友熟客嚟架...3號笑笑口點點頭打聲招呼...同我解衣..乘機用對嘢壓落嚟責過嚟...又幾好Feel喎又幾熱情喎..摸摸...腰係幼無腩波係挺...伸手入去驗檢一下...係真波...好軟熟暖暖的

碰碰車喎...輕易考到...希望陣間會升級..我相信得..不過唔想咁猴擒嚇親佢

都係慢慢嚟..揼下骨先...3號都揼得幾好又幾夠力...心機亦好

招呼時佢都好有層次好有步驟...乾身全身漫遊...波推又係全身漫遊,,,背頸腳籮樣樣有...跟住就落油再做一次...乾身同用油係有唔同感覺啦當然...個人覺得不分高低...3仔玩呢兩part都好醒神...要俾like俾讚

前面自動係出嘴出唇...3號錫啜我身體70%位置..每個位都係好舒服細心又爽..仲要係下下都回望我睇我反應...似足拍AV咁...佢好識得捕足鏡頭,,,亦都照顧對方感受..咁即係陳曉東首歌在乎你感受囉

啜前啜後舔前舐後...蛋又有籮又有後邊菊花又有..演奏完全感受到佢唇齒脷輪輪攻...確實係識玩...我有手指探蛋...捽豆豆佢都唔算茂密,,有修剪同修修葺...幾乾淨齊整我無食鮑不過都手圍繞嚟玩...都幾濕立立...3號俾我撩到身都震髀氣都滲水..再移一移位正所謂就係移船就磡..較好位置就開始移動...女上...佢前後移動左轉右轉再直上直落坐蓮打樁式...當佢彎要趴落嚟嗰陣我就捉實佢兩邊臉脥嚟個最深最盡嘅大車重車...口水絲出晒...同時3號雖然同我重車緊但臂同腰繼續郁...佢妹妹仍然無停過...再換一兩個位...我都忍唔到喇..佢啲前戲太勁加埋有得深車...自然令我快少少派咗彩囉

若問世界誰無雙,會令昨天明天也閃亮,定是答你從無雙,多麼感激竟然有一雙我倆!

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

3號是否下午已返工,夜更唔啱我呀!

升級  0.8%

四星級會員

elsa168 發表於 2024-3-16 18:15
3號是否下午已返工,夜更唔啱我呀!

問過了...呢間好多女都係返全日..

若問世界誰無雙,會令昨天明天也閃亮,定是答你從無雙,多麼感激竟然有一雙我倆!

升級  0.8%

四星級會員

即係下畫到凌晨都多女喺度
我覺得一係啲女勤力..一係急搵錢
又或者有啲新移民女唔想經常往返國內
所以就踩多半更一更
放假先返國內.............啩....我估係咁

升級  1%

三星會員

收到!