winning11

查看: 2563|回復: 7

[三 川] [Hill_Crash]【三川】人生第一次指壓·加琪 (新人帖)

升級  50%

一星會員

[Hill_Crash]【三川】人生第一次指壓·加琪 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2244632-1-2.html

第一次真係求卵其鳩行事但一間,諗住去怡春,點知見到同事架車泊樓下,立即行前轉右上海街三川!戰戰兢兢行上去,門口個阿叔同我打招呼,帶我入房重問有無相熟,我話無呀廚師發辦啦,櫃面靚靚就話介紹個大波好招呼比我,入去點煙等無耐就有個行入嚟,身形樣貌唔啱我話睇埋下一個,第二個連身黑裙比較貼身,樣貌一定40路+,但身形可以接受呀唔肥,我主動伸手入裙摸Patpat好實淨!

各自除衫入去沖涼,佢較定水幫我全身洗晒,由其係個後欄來回起碼過左四次水,佢輕輕用手指摔個門口確保乾淨!微波仙子,喜好乳牛既應該唔啱食,先來個水簫,估唔到識得控制力道,唔好死啜爛吸咁,無齒感溫柔吹奏,佢既深喉好落力吓吓去到底『加分』

抹乾上床叫我爬底,我好卵鍾意比女錫背,好有觸電感覺,毒龍力道一般唔深,但會瀨暈曬條利唔快Feel到濕潤柔軟!

叫我轉身由耳、頸、Lin瀨到落波子,佢慢慢啜波子吸入口,用利頂返出黎又啜啜,吹功唔差鍾意品簫既師兄試吓佢,我眼無離開過佢每一吓吹奏既動作,佢可以同我個荷蘭妹SP比下去,由其深喉慢慢吞晒成支,望住你頂入喉嚨,係好慢好慢咁!

戲玉上套佢坐上嚟,估唔到會咁窄我唔敢頂上,由佢慢慢磨擰入去,我問佢要唔要加D Ky順吓佢,佢竟然話唔使,大家望住成條慢慢晒,唔夠2分鐘我就Feel到濕左佢開始又上又落,最衰微波仙子,唔係個畫面再加分,我起身攬住佢車左兩吓,反佢瞓低由我主動吓吓入到底,今日我狀態無得輸,加緊力道望住佢個樣好似好痛苦,新人聲好細聲,想叫又唔敢大聲,我周感真係好正(佢識收音架),見自已差唔多示意擰轉狗仔,後推重插得入D佢好配合,每吓頂到佢入,佢就反頂返我,最後捉住佢條腰狠狠地發射交貨

加琪:大約165高,身形40+算keep得好,由其係佢Patpat(對上有個紋身)後推啪啪聲,水源充足免Ky
算係無失望,會返食,但想比較埋其他先
總括我比95分,扣5分係微波!

註:Hill_Crash-三川
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1.11%

二星會員

非常好,不會只懂斎问而老是沒行動!

“佢個樣好似好痛苦,呻吟聲好細聲,想叫又唔敢大聲”C兄功夫有D料到!

升級  56.67%

一星會員

師兄終於試咗指壓嗱!你同佢講你係第一次玩指壓。佢可能比封利是你。“曲”

升級  50%

一星會員

把身一横 發表於 2024-4-2 22:05
非常好,不會只懂斎问而老是沒行動!

“佢個樣好似好痛苦,呻吟聲好細聲,想叫又唔敢大聲”C ...

唔係我有料,係加琪窄啫

升級  50%

一星會員

硬過頭 發表於 2024-4-2 22:08
師兄終於試咗指壓嗱!你同佢講你係第一次玩指壓。佢可能比封利是你。“曲” ...

我有同佢講呀,佢都愕咗言

升級  43.33%

一星會員

第一次有無2q

升級  50%

一星會員

LL668668 發表於 2024-4-8 00:41
第一次有無2q

我無問呀,第一次去我唔敢問