winning11

查看: 1025|回復: 2

[龍濤閣] [野猴報告]【龍濤閣】幸福指數爆燈·133號

升級  1.72%

四星級會員

啱啱睇到話世界幸福指數香港而家排86位
係蓮續三年跌喎咁我又唔覺喎
咪一樣馬照跑舞照跳骨照揼人照做
遇到個啱嘴型好樣好款bg仲可以喺呢度分享俾呢度師兄
同朋友飲啤酒講揼骨經又可以威下
我就唔知其他城市地方國家有無好似香港咁
係有咁多骨場啲女又得喎
所以我唔同意香港幸福指數係跌喎
而幸福指數又係告東呢隻馬喎
贏過浪琴表香港短途錦樓即係國際賽千二米
而我都諗起如果移民去第二啲地方國家城市
係咪仲有骨揼呢又使唔使揸兩三粒鐘先可以出城市有骨揼呢
而呢件龍濤閣133又幾啱玩都係靚女有身材後生滑溜波路上乘
都有少少沉船Feel又識揼又體貼都幾有女朋友Feel
把聲又嗲rpp都係有料到
大家諗諗一個cutie又嗲又嬌俏後生女又好波又好身材又滑嘅bg同我揼骨再rpp再草地滾球再錫下兩點再任摸又捽下豆豆搞到我又硬佢又濕
都真係有啲幸福感囉
搵呢位133號龍記bg揼骨都真係有幸福指數囉
簡簡單單又一餐餵完老二落去就嗌嘢食開餐餵大佬即係我個肚
六舊零水一餐又抵玩囉

You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  1.11%

二星會員

告東尼就唔好提,佢根本就唔当自已係香港人!

升級  95.83%

三星會員

把身一横 發表於 2024-4-3 11:54
告東尼就唔好提,佢根本就唔当自已係香港人!

C兄有無去龍濤閣揼過呢