winning11

查看: 5556|回復: 3

[金多港] [winwingo報告]【金多港】環保都算後生·05號

升級  84.07%

二星會員

[winwingo報告]【金多港】環保都算後生·05號
http://sn11.cc/thread-2244656-1-2.html

見過報告,心絲絲去試吓

每次都係預約好先上去,5仔好快就入房…基本上無等!一開門就感到好後生同幾靚!即時入閘…(也想又唔係師兄講得禁差)至少都順眼,身形都算有波有腰仲有羅。

好快就去沖涼…一見全相,再吹多兩句就知5仔放完假,第一☝同埋我第一個客開工!我自己主動要同佢玩雙鐘…都係想慢慢嚮受下服務。果然雙鐘真係唔同啲,唔係樣樣都打沖風。

轉左上床玩…都係毒龍咀背波推!我突然間心想,兩Q點解唔插一野先?好快5仔同我埋一次先…「感覺唔錯」當然有加料!跟隨沖沖身又等第二Q !
過程又再吹下水和按下背…差唔多時間就咀下Q;吹下咀下又開波,先來女上扮大爺…睇見5仔差唔多就狗仔想插爆佢!問不知越插越勁…真水來了!都幾好Feel…而且仲幾緊(當然唔好當未生過的比啦)經一番努力「出入抽插」都係算數…自己開心完了。

樣子:8/10
波型:7/10 (有加工但未算差)
身材:8/10 (有波有腰有羅!狗仔時都會幾爽…埋個加分)
返食:8/10 (已環保真係叫後生)40內
以上只係個人睇法和感受!分享一下「注:本人不喜歡假波!」

註:winwingo報告-多港/美妙/翡翠/鳳城/太子
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  56.67%

一星會員

環保Q?

升級  33.33%

一星會員

所以現有果幾個3味女,應該有排都唔會升級

升級  33.33%

一星會員

如果收左2000,要食藥,但食完藥月事失調,又要請兩日假,得不常失

升級  33.33%

一星會員

2千傻啦,2舊都多!

升級  33.33%

一星會員

得不到的才有價,聽唔少囡囡講過,有啲客想加錢同佢乜乜乜,但講完就同左我乜乜乜了,兩蚊都唔使加,所以囡囡有啲野都係睇人比,咁當然亦都會人有我無啦,無咪無,我就從來唔會同自己荷包鬥氣

升級  0.32%

3萬

1萬

金卡會員

感謝C兄支持5號