winning11

查看: 8947|回復: 28

[鳳 城] [流精楓報告]【鳳城】奶媽強勢回歸·娟娟 (有圖)

升級  84.92%

三星會員

鳳城 娟娟 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[流精楓報告]【鳳城】奶媽強勢回歸·娟娟 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2244762-1-1.html
註:娟娟 通常返 09:00-19:00 / 165cm

有圖有真相

年齡: 三中至四頭尾吧!
樣子: 娟娟好重村姑味,我覺得小冰白D靚D,當然糖糖後生好多和靚D,不過糖糖冇佢地咁大波
身材: 高168-170,休息了一年,肥左十幾斤,至之係D,現在坐E望F,直追佢家姐天娜,好手感,好飽滿,少少八字墮,之前挺D,一個波都夠食一餐)
服務: 態度好笑容,即尺,狗仔簫,沖涼BODY,騎工都好正

上年冬天小S的回歸是我們長期支持水餃店最開心的事情,即使只是返星期六也好,她是30以下我的最愛,40以下的哪位最愛已經轉行,唔會回歸,只有默默祝福她生活愉快。

早幾日見小冰突然回歸,可惜去咗旅行約唔到,今次多謝LING姐早一日提示娟娟回歸,當然校定鬧鐘,一早見荃荃準時出現上版,一打便通,比搶**PAY D現金劵還易,真係唔明D人成日話唔使打,打嚟都無X用,佢俾左12:30/16:15/17:00三個時間俾我揀。

我食完飯,再去游個水,唔想太累,所以游左45分鐘就上水,才慢慢上去等娟娟。

準時入房,食相頭可以SKIP,娟娟好重村姑味,如果以同期巨乳娘(水餃小冰、太子Cat、雲來LV)比,佢農村氣息真係最重,不過佢笑容係咁多個最親切,態度亦係數一數二,身材之前只係D/E,佢自己話冇返工,少做運動,肥左十多斤,之前見腰,現在見微腩,咁佢成168-170高,都可接受,我問佢今次係長返定短期返,佢話長返,我話幾個月就瘦返啦。

各自除衫,我話剛剛游完水,佢話等佢吹下簫先,於是我躺下,佢吹左成8-10分鐘,之後入去沖涼,沖得都乾淨,可能剛才吹得耐,輕輕BODY,水簫都好似冇,出去再玩過。

上到床,我背住躺下,娟娟用佢對大奶遊走,再錫全身,好舒服,冇車,叫我抬高PATPAT,冇毒龍,不過佢嘅狗仔簫係現今頭幾位,今日好彩狀態好,我記我第一次搵娟娟,係在狗仔簫敗陣,第二次係即尺,後面又玩左大約10分鐘,係時候轉身。

轉完身,娟娟又冇車,幸好佢馬上隊兩個大包上來,俾我補鈣,一口雙蓮,佢成身好滑,佢叫我唔好大力啜,呢一點,小冰同佢係我暫時最好玩的,其他的真係錫唔夠幾下就叫停,又或者我對住佢兩個特別斯文,之後,佢又用條舌和兩個大奶,游走全身。

之後,佢見我好似舒服到半睡,於是搵到我條冬眠左嘅大懶蛇,先同個頭打招呼,佢用條利發左幾下,之後,沿住支棍來回不停掃,跟隨打開佢個大口,成支吞下去,又深又多口水,做幾下又玩下蛋蛋,兩粒蛋蛋俾佢放入口,不停打轉,吹左大約5分鐘,我話頂唔順啦,帶套上來磨下鮑魚先,佢話好呀,佢上完套,磨了兩下,話好濕啦,唔好等啦,一野坐上去,見到佢兩個大奶不停上下晃動,我一邊拍兩下PAT PAT,一邊大力少少揸波,捽下佢個LIN,佢只係叫唔好太大力,我話OK,坐起身,打算用合抱式,考下車牌先,點知都未考到,就俾佢坐爆左,我抱住佢射完,慢慢躺下,佢見我射完仲硬,話你細佬慾求不滿未夠喎,我話有少少誤會,佢只係禮貌性致敬,我夠架啦,佢二話不說,再上套,又坐下來,佢上下左右慢慢搖左3分鐘,條大蛇變左細蛇,佢問要唔要再吹,我話我真係夠啦,不喜歡去到盡,佢笑笑,好啦,今日就咁先啦,下次搵埋小冰雙飛先至幫你出2Q,佢唔講由至,一講我馬上想起小冰又白又滑又大波的美麗胴體,又想起佢兩個長髮奶媽幫我吹簫,呢個晝面真係好淫蕩,突然又硬番,佢大吃一驚,於是又搖又坐,我雙手投晒降,話真係夠啦,娟娟話你口是心非喎,捱左幾分鐘,好彩鈴聲響起,我話救命鍾啦,沖涼啦,娟娟問多一次,真係不用出多一次?我馬上舉起雙手投降,我今日真係夠啦!好彩佢唔係痴女,慢慢起身,扶我起身沖涼。我話你地1個都咁難BOOK,點BOOK兩個,佢話打電話就得啦,我話BOOK你兩個雙飛同中六合彩安慰獎一樣咁難,佢話我都唔買六合彩嘅

返食指數:一定啦,不過又係秒FULL紅牌,可能要用報告獎才BOOK到啦,如果有獎,一於BOOK佢同小冰雙飛兩粒,大量補鈣先

註:流精楓報告-鳳城/怡春/雲來/金田
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  1.11%

二星會員

“服務: 態度好笑容,即尺,狗仔簫,沖涼BODY,騎工都好正,之前見腰,現在見微腩。”

完勝美妙第一號巨乳了!

升級  33.33%

一星會員

今早已重聚,冇得輸!

升級  84.92%

三星會員

把身一横 發表於 2024-4-6 08:32
“服務: 態度好笑容,即尺,狗仔簫,沖涼BODY,騎工都好正,之前見腰,現在見微腩。”

完勝美妙第一號巨乳 ...

美妙一姐係?
咩年齡

升級  84.92%

三星會員

gono193 發表於 2024-4-6 09:59
今早已重聚,冇得輸!

嘩,
還要早餐價
開心的一天

升級  33.33%

一星會員

流精楓 發表於 2024-4-6 10:32
嘩,
還要早餐價
開心的一天

咁啱得咁橋

升級  1.11%

二星會員

流精楓 發表於 2024-4-6 10:14
美妙一姐係?
咩年齡

45+
揚揚大道

升級  33.33%

一星會員

美妙冇去過唔知排位,指仔係e啲年纪

升級  1.11%

二星會員

gono193 發表於 2024-4-6 11:20
美妙冇去過唔知排位,指仔係e啲年纪

我都係睇11台综合排名報告,慕名而去,只此一次食指壓巨乳,怕怕!

升級  33.33%

一星會員

把身一横 發表於 2024-4-6 11:35
我都係睇11台综合排名報告,慕名而去,只此一次食指壓巨乳,怕怕!

試過两隻手揸唔晒太大 唔啱比例 豪雨我冇乜性趣

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  96.25%

三星會員

娟娟車牌易考次次都有

升級  84.92%

三星會員

小小超人 發表於 2024-4-6 18:21
娟娟車牌易考次次都有

我掛住飲奶,唔記得考

升級  20%

二星會員

真懷念佢兩姐妹即雙飛,基本上個口雙手同碌J係無停過

升級  33.33%

一星會員

大波正

升級  84.92%

三星會員

cpjelly 發表於 2024-4-7 11:43
真懷念佢兩姐妹即雙飛,基本上個口雙手同碌J係無停過

佢同小君雙飛都超正

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  1.11%

二星會員

流精楓 發表於 2024-4-7 23:41
佢同小君雙飛都超正

咁C兄你最想【鳳城】復出的囡囡是3了!

升級  84.92%

三星會員

把身一横 發表於 2024-4-10 07:52
咁C兄你最想【鳳城】復出的囡囡是3了!

我好貪心
無論係新舊天娜、小君、樂樂、伶儱回歸,都係一樣開心
因為到時易book 紅牌好多

升級  1.11%

二星會員

流精楓 發表於 2024-4-10 11:32
我好貪心
無論係新舊天娜、小君、樂樂、伶儱回歸,都係一樣開心
因為到時易book 紅牌好多 ...

對對對,小弟反而沒想到这個!