winning11

查看: 2139|回復: 4

[雲 來] [battlestar報告]【雲來】熱情敏感·YY

升級  17.78%

二星會員

[battlestar報告]【雲來】熱情敏感·YY
http://sn11.cc/thread-2244937-1-2.html

今日中午得閒,仲要有個報告獎勵未領取,咁就上去雲來試下啦,反正都係300蚊抵玩。上到去本來諗住試下milk,咁好彩佢唔得閒,所以先至俾我試到YY.

入房5分鐘後,佢拍門入嚟,絕對喺小種馬,一米五左右,非常苗條,線條10分好,有波有籮,33C左右,軟淋。而且仲要係相頭組,大概三十,當然立即起鐘。

佢先铺毛巾在地上以防滑倒,之後除左件白色喱士小短裙同底底,再去铺床,我已經忍唔住從後揸佢波,佢就用個patpat向後頂,立即破左冰。跟手入去冲凉,前後body做足,最正係佢果招從後洗雀,正到立刻升旗。之後水簫好細心,含一口熱水吹,等溫度低左,再換一口,正。

干身上床後,我話要食奶,一對軟熟吊鐘就放系我面前,可能全天然,所以佢好敏感,食左一陣,到佢粒啲硬晒。咁我就梗係唔會放過佢,我話要食西,叫佢騎上來,一食佢,佢敏感度即刻講粗口,如是者粗言穢語嗌晒救命大概5分鐘,我就放過佢因為我驚佢高潮之後就冇咁好玩。跟住就到佢做服務,佢用條唎,奶雲全身,中間又手多多撚下雀,好誘惑。之後就正式吹奏,佢主力三淺一深喉,再加奶棍身,我好少有想口爆感覺,所以立即叫上袋。

先係女上,周感窄而且個西好淺,所以下下都可以頂到子宫咁,而佢又唔係騎而係踎,所以大脾打開得好闊,我再揸佢條23吋腰向下拉,果種震撼可想而知。在佢咁敏感反應下,我都怕爆左冇得再玩,所以就坐起身,抱住佢背打佢椿,點知打左五下,真係好窄好入,我頂唔順退返條野出來,因為再插一定射。再换狗仔式,佢就可能之前已經插到失晒暈,一路話毛鱗翅咁叫床,不果狗仔式就普通左D。最後男上,直接捉住佢狂轟,射左。

事後佢話如果個個客都係咁吊佢,佢可能五個客就要收工,哈哈。

申利:我考唔到車牌

註:battlestar報告-雲來/浪漫/三川/怡春
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  43.33%

三星會員

冇車牌唔夠盡興

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008