winning11

查看: 2363|回復: 7

[金 鑽] [c4defusekit]【金鑽】新人態度好‧16號 (新人帖)

升級  76.67%

一星會員

[c4defusekit]【金鑽】新人態度好‧16號 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2245465-1-2.html

*16號:***2024新女*** 斯文怕醜少婦,身高1.6米,身材凹凸有致,有前有後,pat pat彈手,笑容甜美,態度一流,肯學肯做,反應強勁

金鑽既新女形容如上,第一次試,夜左上去,本來做另一個,點知佢唔舒服,哥哥仔介紹另一個比我
等左一陣,囡囡黎到一開房門,嘩,樣貌真係唔錯,以指場黎講真係幾好,同場之前見過幾個行過,除左做過一次29係最靚,呢個認第2都難搵個認第1。眼大大長髮再結合身高,身材同身形,至少唔會跌錢。身形直接問佢戴BRA,38C CUP,腰冇腩,冇事啤呔。一開波佢啲怕醜,原來佢唔太會講廣東話,不過佢識聽既。跟住就解甲,一解開,對波夠晒大,我一手都揸唔晒。亂暈啡暈,但唔似玩過太多,乳頭中小SIZE。過水BM好正,波夠晒大有Feel,佢又會上下其手,但車牌得蜻蜓點水,囡囡講左原因比我知,我理解到。
之後我就進攻佢妹妹,OK喎幫佢洗洗捽捽冇問題。唔自己停佢都唔停。
跟住乾身上床,佢先食我兩點,我就出手試下指探佢妹妹,順利慢慢進入,之後我再食佢兩點,佢自動輕輕發出呻吟既聲,妹妹就開始少少濕。到咁上下佢就主動獻身69,爬上嚟一望佢妹妹有修剪過毛,整齊又少,我就即刻品嚐佢鮑魚,佢就開始食腸,大家一齊有反應,我就即刻用指加快加深小小入佢妹妹。然後佢就轉換個姿勢,個身放響我右面,然後佢舉起左腳少少,睇到自己隻手入佢妹妹,如是者幾分鐘後,佢就洪水泛濫,我成隻手指同手背都濕晒,望到佢個樣佢就極之享受

然後就上套,騎功上乘,邊騎邊蕩波,再揸佢好正,指探個時覺得門口較窄,但內裏都幾深。再換姿勢男上,望住佢對波,視覺手感一流。百零下後,可能自己耐冇郁過,又工作少少累,未能撻著發射。好在有加半鐘,沖涼房見有櫈就提議我坐櫈係入面用手出,佢就落啲BB油,跟住就食住我兩點,我就兩手不停玩佢白滑波波同乳頭,佢乳暈比我玩到有反應出咗型,同埋乳頭硬到變圓波子。佢有反應,我就有反應到大量發射,佢都話我射得多。
之後就好好幫我沖涼,傾住沖,我坐住洗佢都洗都幾仔細。
然後就差唔多夠鐘就出去,佢就呢個時候收工。

樣貌:8.5/10 眼大大,順眼,我諗得29會靚過佢
身材:8.5/10 38C CUP大波大暈中細提,有米6高配合我米8既身形,69好好多
服務:8.0/10 主動,破冰煲冬瓜唔難,有69,又有得指插,洗同BM都有。我不好毒同背

優點:身材好,波大,有高度,主動換姿勢,而我主動同佢講左我的特點就OK,配合得唔錯。真水真反應。
缺點:波底有點硬,揸上少少係絕無問題,車牌只有蜻蜓點水,但你吻佢其他位好似面同身佢唔會避。

我一向係少少難服侍個類。狀態突然唔好,就未必搞時發射到,始終小弟性經驗值少。16總體服務都有求必應,有配合,有反應,有樣有身材。除左要煲冬瓜,缺乏車牌同不環,食服務,身材同反應既包唔會跌錢。會返食。(個人意見)

註:c4defusekit-金鑽
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  48.52%

二星會員

多謝師兄報告

升級  0.04%

1萬

金卡會員

多謝支持
【 金 鑽 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 金 鑽 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 金 鑽 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】新人報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2781 0291
預約熱線:手機: 9799 8739

升級  3.42%

三星會員

依個正, 鄰家少婦Feel, 另外,29號都唔知幾時返

升級  76.67%

一星會員

tonyabc 發表於 2024-4-23 15:56
依個正, 鄰家少婦Feel, 另外,29號都唔知幾時返

29號真係唔見一排,食服務食相頭佢都會係前列選擇

升級  33.33%

一星會員

support

升級  66.67%

一星會員

都唔錯咁唷!如果可以有彩蛋就一流啦!