winning11

查看: 826|回復: 3

[龍濤閣] [bbchan報告]【龍濤閣】全能揼得前戲正·79號

升級  56.96%

四星級會員

星期日無馬跑星期六跑咗...個人就鍾意星期日下畫跑多啲
唔好再搞嗰啲黃昏馬喇...跟番晒傳統咁樣先可以維持KEEP住投注額
大家適應咗係會好啲啩...英超戲碼平淡啲..利物浦作客富咸算係最強
有場宇宙吸戲馬係皇家馬德里對巴塞隆拿
不過有褪咗少少色呢兩隊已經唔係以前咁強陣
當我減少睇波時每年都有兩場波要睇
除咗歐聯決賽歐洲國家盃世界盃尾嗰啲賽事
每年都要睇兩場波
就巴塞對皇馬同埋皇馬對巴塞
兩隊都係宇宙吸陣容尤其有美斯同埋C朗嗰陣
不過而家呢兩隊都無啲好超級嘅球星
所以都係揼完骨就走因為係3:00am開波睇完都5:00am
喺龍濤閣睇完富咸對利物浦就沖涼走人
返屋企睇一陣皇馬巴塞..結果場波都真係無舊時咁精彩
真係褪色大戰囉而且皇馬又lead住巴塞八分都係無得追
去到龍濤閣都係hea玩..又無mark女都係純粹揼下骨鬆一鬆
做邊條女又真係無所謂反正呢間啲女好多都揼得
又無飲酒就慢慢沖涼洗頭乾蒸再濕蒸來來回回每度5分鐘
濕蒸自動加熱乾蒸就成條水喉喺乾蒸房內
隨意都可以手動加熱出勁多汗
再沖身著袍坐陣食個頽麵
頽飯有人稱呼為餐腸蛋火腿飯豉油汁
不過如果整得好就唔係頽飯例如豉油係帶少少甜即係熟油
四大食物餐腸蛋火腿都要煎過下最好就梗係香口脆口燶邊外脆內軟
龍濤閣呢個頽麵都好有誠意
都係即叫即整而且全部都煎過下再隔隔油先上碗
出前叮叮麵半生熟唔太淋唔太硬
加杯凍奶茶夠晒飽..坐陣抖抖落落格先等個肚消化下先上房
介紹嚟79號輕熟型30歲鬆啲又未到三十中
對嘢就接近三十中..又真係大大哋嘢厚肉事業線係長喎
而家樣樣都講fact check..我同29號一入房就互相check下對方身體
佢摸下攬下我而我就驗下騎樓檢查下對電燈膽
真大型波34D應該都走唔甩亦唔算肥
個樣就OL咁款女上司款揼骨唔失禮招呼都係做足程序
搲搲籮掃掃背撩撩腳再喺我C眼前前後後徘徘徊徊來來回回
佢每下鑽入嚟都係透心涼咁好Feel..送波餅再做埋汽車清潔員
奏響一曲後就動動手用用油協助我離開地球
咁樣我就又幫細佬飽食一餐喇

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  56.67%

一星會員

是79 定29號?

升級  56.96%

四星級會員

是79號