winning11

查看: 2826|回復: 9

[雲 來] [JimmyGor08]【雲來】葉子

升級  36.3%

二星會員

[JimmyGor08]【雲來】葉子
http://sn11.cc/thread-2246193-1-1.html

葉子媚 我就未試過 ... 雲來既葉子姑娘我就真係試過
真D波 ,無花無假,標誌的臉孔,配合積極既服務態度,實在賓至如歸!
雙方一落場解甲,葉小姐已經急不及待甘送我一個車輪,甜美!
得天獨厚沖涼跟本對手近乎無掂過我,全程都係波! 波!同波!
水中簫當然難唔到葉師傅,爽!
場波踢到一半,大家都忍唔住,上床
和葉師傅呢種高手過招,只有兩個字!服從!
您只需要服從葉師傅的教誨就可以!
葉師傅吩咐我做背先!我聽話轉身!之後畢生難忘!
果對靚到爆既波,係咁推我背脊,由頭落到腳,真係好正!完本以為Av 先有既劇情,變左TVB 果套"真情"!
毒龍有呀!短暫就足夠了!
跟住轉身到前面,波!全程都係波!
吹左陣簫,我又係老毛病,硬過條鐵通,葉師傅果然是高手,一個套笠落黎就當我馬甘騎。
騎到我都唔好意思,太寫意喇!
騎吓騎吓我都出咗喇,葉師傅唔知我洩左過真氣,繼續騎!
難得葉師傅甘好功夫,我真係唔捨得抽出黎。
之後换個男上!太爽了,我都仲鋤多幾十吓先肯抽出黎。
葉師傅竟然偷襲,來個事後簫,此情此境望住塊鏡,我覺得我仲威過總理!
葉師傅還幫我按了幾下摩,太貼心了。

沖個靚涼,臨別時,我真係有種失戀既感覺!

我一定一定要再拜會葉師傅! 真係學到野!!

註:JimmyGor08-雲來/金田
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  17.41%

二星會員

葉子 誰都喜歡你 小貓也自豪。大波好砌,返食之選

升級  36.3%

二星會員

葉姑娘真係好正既。

升級  36.3%

二星會員

好人又好淫

升級  56.67%

一星會員

標誌的臉孔?講都咁完美?寫咸故

升級  36.3%

二星會員

葉子姐姐算係咁架喇,起碼順眼啦。 去過美__ 遇過xx 同xx 真係想立即跳窗著草架。

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  13.33%

三星會員

葉子好好架,身材好好,技術都好好