查看: 3278|回復: 6

[雲 來] [AKQJ10報告]【雲來】著vtec·莎莎

升級  2.59%

二星會員

[AKQJ10報告]【雲來】著vtec·莎莎
http://sn11.cc/thread-2246604-1-1.html

查實約莫大半年前上去時鐘房已經推介過莎莎俾小弟,當時就咁睇佢成個純情C9仔咁,但係成日笑容滿面仲相當敏感,撩到佢一上高轉就好似本田偈咁著tec段段搶住黎,早已令小弟念念不忘。咁啱今次上去鐘房原本推介洋洋,點知有客book左,即時問佢莎莎ok or not.. 隨時可以喎,咁就返食啦!

莎莎敲門入嚟已經第一時間認到小弟XD,wow! 冇見一排身形Fit左,再睇真d個樣仲有少少似以前cctvb藝員曹眾咁,我讚左佢兩句即時小鳥依人仲即派中車牌,解甲後個小腩仔變到近乎零,成條腰出咗黎之餘仲顯得對雞包仔更突出,兩粒細粉提會令人忍唔住輕舔,一舔即硬時佢笑住話唔好啦再舔就妹妹爆水架啦。入去侍浴,波推水簫皆有,功架亦有進步,之後出房再玩!

上到床例skip背同毒龍,正面即時貨車變坦克車,我見佢奶我lin奶得咁開心咪調番轉食佢奶,佢已經進入狀態 另外佢好似對小小弟情有獨鍾含吹奶吮磨擰fing乜都齊,我偷偷地捽下碟…oh no咁濕嘅?試一啖冇味喎,真水黎!即刻同佢玩69品鮑,靚靚少毛一線鮑!一路奶豆佢就進入高轉vtec區,成個人變成瘋狂模式一路叫一路食棍,跟住佢快手上套女上,下下狂轟+搖,係咁話「我要我要~」恭敬不如從命,向上頂番轉頭…今次佢連turbo都著埋,由B18C一下變成K20C1!轉狗仔後推,一路推見佢背脊好滑忍唔住錫落去,佢即時叫「到啦到啦高潮…」感覺到收音機介入,咁就以柔制剛慢推頂盡,佢叫得仲犀利,開始成身慶同妹妹狂爆水,最後男上佢擺M字腳要我全力衝擊,連續幾下收音機後小小弟狂嘔白泡,大家成身汗攬住唔捨得放XD

仲有時間剩佢同我推下前列腺同鍊下小腿,俾佢㩒中幾個穴位搞到直叫「key麼滋」,佢問我點解,我叫佢擰轉身睇下AV入面個女優點叫,佢即時作勢打我話我好壞hahaha~呢次真係大滿足!

註:AKQJ10報告-雲來/鳳城/京華/金帝/春秋
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  25.42%

三星會員

似曹眾,不就美魔女嗎
回復

升級  2.59%

二星會員

h36818 發表於 2024-5-19 08:23
似曹眾,不就美魔女嗎

都講得第一次見佢似C9仔,3中至尾一定有
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  1%

三星會員

曹眾係邵先生晚年專用侍寢的女人,正!
回復

升級  33.33%

一星會員

好似好正,要試試
回復