查看: 5187|回復: 10

[三 川] [陳震男報告]【三川】廣東話直播收陰機·佩兒 (有圖)

升級  65.33%

三星會員

三川 佩兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[陳震男報告]【三川】廣東話直播收陰機·佩兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2246823-1-1.html
註:佩兒 通常返 09:00-24:00 / 152cm

有圖有真相

睇介紹,有兩樣嘢吸引我,陀地+收音機,然後睇過師兄份報告,似乎試得過,加上試約幾次都full book,愈食唔到愈想試,於是擇定日子去馬,終於早幾日畀我試咗。

官方介紹︰野性陀地,細粒走肥,靚架生,口技出眾,招呼了得,深喉亦耍家,啲骰收音機。

年齡︰30尾40頭
樣貌︰熟女型,但冇化濃妝整色整水,有性格嗰種,傾落又幾好笑玩得
身材︰瘦身有小小腩,B仔波,副收音機係賣點
服務︰69、毒龍、車牌都有

如實報告,囡囡唔算靚女,一頭半金曲髮,典型MK女,冇睇報告可能會彈,但睇完就想試試,此女到底有咩本領,可以令師兄們都讚好。先講服飾,一條典型瑪麗蓮夢露式裙,轉咗黑色同短身,重點係露背冇戴bra。雖則話係咪一陣都除晒畀你睇啦,但第一個印象好重要,當佢拎啲架生出嚟時,又烏低又轉身,隱隱約約見到粒lin同你打招呼,呢碟餐前小菜就係令人開胃,加上純廣東話交流,非常親切。

然後一攬,皮膚幾滑唔似熟女,未除衫就伸手入去摷下,B仔波深啡大的,又再醒胃咗,立即沖涼。過水都係基本嘢,值得睇係水簫,技巧到家,而且仲送上深喉,最絕係感受到囡囡吞食中的收縮,成條畀晒佢嘅感覺無得彈。

上到床,我要求玩毒龍,佩兒好搞笑叫我唔好心急,要有程序,瀨背body錫股樣樣做齊,最終到毒龍,中型鑽,鑽得舒服。反轉吹簫,就如剛才水簫的經歷,全程半含半吞,我已經望到實,但全程都好似細佬失蹤了,而且囡囡一邊吹又轉個屁股嚟玩69,我都唔客氣,啜下瀨下,再貪心啲試埋指插,神奇事出現!

隻食指就似被陰道吞噬中,雖然收陰機唔係第一次見,但佩兒嘅收陰力真係數一數二。想知係咩力度,大家不妨試下扮無牙婆,再輕輕咬下自己隻手指,就係呢種感覺,手指都咁,細佬會點。一諗到呢度,上套直插。

進入後決定唔郁,再叫佩兒啟動收陰大法,明明佢雙腿冇郁,但感覺到好似畀條囡夾腳夾腳咁,爽YY。試完就玩番常規賽,男上抽插大力轟,囡囡提供大車服務,可惜有煙味,未做到邊車邊插。然後來個推車,推推下囡囡突然又收陰,呢下攻其不避,殺個措手不及,走火盡出完場,輸得唔抵。

總結︰佩兒屬於服務型囡囡,樣貌身材都係普普通通,但就係憑上面一個窿,下面一個洞,玩到你貼貼服服。囡囡話自己貪玩,搵夠又會休息去玩,想試人肉收陰機要把握時間。

註:陳震男報告-三川/怡春/金帝/春秋/雲來/金田
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  7.78%

二星會員

似廣州妹
回復

升級  65.33%

三星會員

Farm1615 發表於 2024-5-24 14:14
似廣州妹

用字同語氣又唔似
回復

升級  7.78%

二星會員

陳震男 發表於 2024-5-24 15:18
用字同語氣又唔似

不過講嘢語氣就唔似陀地,招呼就算好好,吸手波細腩,樣就麻麻地
回復

升級  23.7%

二星會員

可以手控深喉口爆嗎
回復

升級  65.33%

三星會員

Farm1615 發表於 2024-5-25 13:55
不過講嘢語氣就唔似陀地,招呼就算好好,吸手波細腩,樣就麻麻地

服務型囡囡

回復

升級  65.33%

三星會員

boardington 發表於 2024-5-25 14:20
可以手控深喉口爆嗎

可以賜教下呢個係咩玩法嗎?我未理解到,點樣手控深喉口爆?

回復

升級  0.84%

6萬

1萬

金卡會員

非常感謝您的支持和鼓励!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:三川 2381 1130
招聘技師:劉生 8102 5666
(歡迎新移民.無需經驗.天天出糧包食住)
回復

升級  38.15%

二星會員

試過同佢講普通話,佢話唔識聽,相信係堅陀地。吹時無齒感,我重笑話以為佢無牙嘅添。
回復

升級  65.33%

三星會員

samsam0080334 發表於 2024-6-20 03:51
試過同佢講普通話,佢話唔識聽,相信係堅陀地。吹時無齒感,我重笑話以為佢無牙嘅添。 ...

吹功好舒服,半含半吞有料到
回復