查看: 4722|回復: 8

[翡 翠] [cary7報告]【翡翠】落油高手·30號

升級  11.17%

三星會員

[cary7報告]【翡翠】落油高手·30號
http://sn11.cc/thread-2246847-1-1.html

官方評語:
«*30號»* 小鳥依人.淫賤波推.調情高手.服務周到.強勁招呼.回味無窮.歡迎預約*

囡囡: 30號
樣貌: 8/10 鼻同下巴尖尖,少少新彊維吾爾族feel,合眼緣幾順眼少婦,有幾分似楊冪
身材: 7/10 苗條,手幼腳幼,有少腩,雖然健康膚色但都算滑
波路: 7/10 B真波,細啡lin少暈
腿形: 8/10 幼腿,搽紅腳甲
周感: 8/10 無毛無味鮑,周感少窄有收音
過程:

囡囡入黎好笑容,一身黑長裙胸部開叉薄紗設計好誘人,趁囡囡舖床時背對住我,我於從後拉高條裙睇下底褲係咩色,原來係黑色T back好誘惑,於是幫佢除底底再聞下無味,叫佢擰轉身推佢落床聞下鮑魚有無味先,又無喎,剃左毛但有兩片厚陰唇,於是即刻茅低喺床邊品鮑,囡囡已經敏感到依依呀呀,又典黎典去,兩個大脾夾住我個頭,要我繼續瀨,唯有用食指撩下洞口止一止渴先,同時亦感受到洞內收縮同濕潤,見到春水泛濫,只好上套用棍頭磨擦下先,見沾到春水濕潤左,再一野拮入去,官能刺激十足,妹妹係咁夾棍頭又震,好有征服感,囡囡仲想我即刻射1Q滿足下佢先,但我話唔得要忍住,如果唔係好難出第2Q,囡囡唯有接受,不情願地帶我去清潔先,囡囡待浴手勢溫柔,用浴液套弄弟弟嗰時好似好珍惜咁捧住,又茅低吹蕭,蕭技一流,識喺口腔內用脷舔同拍打棍頭好正,之後上返床,因為之前品左鮑,囡囡話做背會唔夠時間,建議直接做正面,我當然同意,因為根據之前囡囡嘅反應,相信囡囡唔會揼波鐘偷懶,囡囡落油抹哂我全身同大脾,之後就係咁女上用波推哂我全身,再集中用波波磨擦我下身好好feel,然後再出絕招,上返套先再妹妹磨弟弟上下套弄,全套動作一氣呵成攞滿分,唔夠定力真係好易走火,磨到咁上下,我坐返直個人,再抱臀攬實佢上下郁,佢又幾享受咁,再抱起佢轉身傳教士式,預備深入探洞,feel到囡囡好享受呢個姿勢,妹妹係咁夾弟弟,好似要夾到佢嘔白泡咁,佢繼續扭腰上下搓,我就頂佢頂到入一入,最後弟弟真係招架不住嘔白泡,但佢好似仲未餵鮑咁,繼續郁唔比我抆弟弟出黎,我唯有奉陪到底滿足下佢,最後feel到佢震一震,應該黎左高潮先放開我。

服務: 10/10 有油玩有波推有指探有69有車
投入: 10/10 好肉緊
彩蛋: 有
足鐘: 足
返食: 正價430,必返食,囡囡合眼緣,態度良好,玩油呢招更加簡直係指界一絕,加上毫不吝嗇體力打法,全身投入令我對囡囡更加欽敬同回味,點可以唔再搵佢聚舊。

註:cary7報告-翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/金豐/金鑽/春秋/美妙/雲來/金田
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  66.67%

一星會員

師兄下次返食叫埋我同你前後腳, 我做先,
回復

升級  33.33%

一星會員

環保?.
回復

升級  73.33%

一星會員

有大車嗎?
回復

升級  33.33%

一星會員

C hing30號大概咩年紀?
回復

升級  60%

一星會員

喺廁所已經急不及待引蛇入洞
回復

升級  50%

一星會員

無車
回復

升級  33.33%

一星會員

30向來都係環保人士,鮑魚磨細佬磨到佢自己頂唔順就直接入窿