查看: 779|回復: 3

[鴻 星] [野猴報告]【鴻星】陀地妹相頭掂·阿Ling_763號

升級  1.96%

四星級會員

啲人成日話弱旅出龍門,,啱啱星期六晚曼聯半爆冷贏咗曼城攞足總盃冠軍
曼聯奧拿拿表現係ok嘅全季都係靠佢先救番曼聯唔少
雖然最終得失球都係-1,,咁唔知而家香港甚至全球經濟都好似麻麻
但正正因為咁就肯定係多咗女仔出嚟做骨妹
咁我都算衰格口多喎咁樣諗嘢,,但實情就真係多咗好多新女入行
呢次又做咗個新女,,好有驚喜添喎
係陀地妹添喎,,佢係叫阿Ling係763號
地點係佐敦鴻星即係德興街呢邊
如果唔係等錢使我諗呢啲陀地妹都唔會出嚟做啦
所以就唔好怪我黑心,,最好就多啲呢啲新女出嚟做啦
呢個763號阿Ling係陀地妹,,樣樣都係中上級喎衰鬼
係相頭組,,靚女一名,,眼大大斯文有笑容無擺款好快就同我已經打成一片
係身材組,,幾挺嘅一對騎樓真波達C級數,,走肥無腩手腳唔係粗手粗腳果種,,腿型都靚,,平底鞋都夠照
係心機姐,,佢都揼得下係好有心棧,,力度都平均嘅每個位都出力揼,,雖然未達師級但瞓喺度嘅我係Feel到佢嘅心機
係招呼組,,事前當然係出手掃身慢慢地漫遊我後邊,,由背落腰到腳到埋腳板,,上番髀罅,,到蛋蛋上番股到重點位,,指甲搲手指打圈扭鑼絲咁,,落埋油感覺就仲特別,,轉過嚟見佢解甲,,少少怕醜咁囉見佢果然係初嚟報到,,係好有新鮮感,,隨即就嚟個深情嘅演奏喇,,食下我兩點又食下蛋蛋,,然後就成支食慢慢品嚐,,睇到又Feel到佢個嘴上落來回咁旋風舌,,時間都唔短啦,,演唱完就騎咗上嚟,,先玩女上,,都搖得似模似樣喎,,仲主動帶領我左右手埋去佢對嘢度,,似乎佢都係大食妹咁喎,,轉位,,托高佢雙腳直奔終點,,落一落地玩狗仔,,再轉番床邊側入,,聽住佢嘅叫聲同呢個餓男人表情,,直到最後我終於就用番正面嚟埋呢個尾,,自然係大爆發,,陀地妹呢個阿Ling又真係好服侍,,值得俾like,,順勢就抄埋牌,,必然係返食名單之中囉

You will never walk alone. Liverpool is the best.
回復

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  0.5%

三星會員

我都想試佢好耐
但唔啱時間
回復

升級  1.96%

四星級會員

英雄所見 發表於 2024-5-30 01:36
我都想試佢好耐
但唔啱時間

可以打去電話預約...
叫囡囡就一就你時間嘛
You will never walk alone. Liverpool is the best.
回復