查看: 2373|回復: 25

[雲 來] 首發:[kichung報告]【雲來】美少女·細V (新人帖)

升級  56.67%

一星會員

首發:[kichung報告]【雲來】美少女·細V (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2247235-1-2.html

90後陀地美少女·細V

早排成日OT趕project,今晚終於完工可以去鬆一鬆,想食番之前做過既女,因唔想中伏,點知心儀D囡囡一係冇返,一係在忙,唯有上網睇吓有乜女,見到雲來有新女,於是去睇吓。

官方形容:陀地,健談,同聲同氣,瘦底蛇5腰,A cup波超窄鮑,毒龍,69,口爆,可考車牌,態度一流。
一睇上去,D介紹好似之前食過既,(京X細V),莫非是同一人,抱著好其心態一探究竟!

約好之後上到雲來入房等一陣,囡囡敲門入來,用純正廣東話介紹自己,(你好,我係細V),見她一頭長髮,青春,約5尺1左右高度,瘦底,十足美少女戰士,再睇真D,果然係,京X既細V,我暗自喜悅,因這個囡囡後生得來又有服務,肯定唔會跌錢!

囡囡入房後,大家吹左一陣水,她原來仲認得我,問我點解甘叻識得去雲來找她,(我自己心想,我都係撞撞吓),大家車左一陣後,就解甲去沖涼。
入到沖涼房,細V好用心幫我清每一寸肌膚,洗得好舒服,望住囡囡又白又滑既皮膚,真係要摸多幾吓,波波雖然只係吸手,但仍然是富有彈性,比起中超果D,手感大有不同,真的唔停得手,果然年青就是無敵。水簫仍然保持水準冇hea做,到甘上下,干身上床。

上到床先做背,囡囡用濕潤既舌頭漫遊我成個背脊,背上已全是囡囡D口水,錫到PatPat冇奈跟住就幫我做獨龍,舌尖在C眼旁邊慢慢錫,然後舌尖直隊C眼中心位置,雖然唔係鑽得好深入,但有一個廿零歲既後生港女幫你獨龍鑽,想起都爽!

鑽完之後轉前面,先錫2點,然後一路鍚落去,跟住幫我吹,吹得十分落力而舒服,這是我細佬已硬如鐵柱,我亦唔執輸,叫她轉身69吹,我望著囡囡細小既洞穴已忍唔住一口鍚落去,囡囡下面已十分濕潤,跟住我就不停食鮑及卒碟,搞到囡囡下面洪水爆發水長流,終於頂唔住話要上套,先囡上,騎工可以,這時囡囡已面紅耳赤,之後轉男上,一路車,一路插,囡囡可能後生關係,雖然下面已水長流,但插落去,仍然非常緊窄,周感一流,插左幾十吓,再轉狗仔式,雖然轉左幾個姿勢,但囡囡依然沒有黑面詐型,態度一流,十分難得。用狗仔式插,囡囡下面更顯得緊窄,面對緊窄既鮑魚,我細佬難以招架,好快就嘔白泡投降,之後囡囡再整番個事後簫,那種酸軟感覺難以形容,囡囡將我D精華啜到一滴都冇,兩個人筋疲力竭甘互相攬住訓係張床度,囡囡問我要唔要來多Q,我話唔使,年紀大,1Q已精盡,來唔到2Q。

抖左一陣之後就去洗白白,雖然大戰過後已冇晒力,但囡囡仍然笑容滿面甘為我沖洗,最後穿衣,再車左一陣,囡囡叫我下次快D過來再戰,跟住比家用,腳軟離開,完成一次完美之旅!

總結:囡囡後生,90後,廿零歲陀地,細粒瘦底,皮膚白滑,樣在指壓屬中上,健談,服務熱情,3味做足(水簫,漫遊,69,獨龍,事後簫,車牌自考(好易考),下面緊窄,周感一流,我定期返食!

註:kichung報告-雲來
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  1.11%

二星會員

如果佢箍左牙就真係ok嘅
回復

升級  43.33%

一星會員

係唔係覺得有啲似一個前電台DJ
回復

升級  33.33%

一星會員

想問細V係咪都係返好夜嫁?
回復

升級  33.33%

一星會員

去咗雲來,返咩時段?
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  4.81%

二星會員

AKQJ10 發表於 2024-6-6 14:03
如果佢箍左牙就真係ok嘅

哨牙?

咁同佢咀咀就要小心,宁愿唔考車牌了,因为整门牙好Q貴㗎!
回復

升級  1.11%

二星會員

把身一横 發表於 2024-6-8 08:36
哨牙?

咁同佢咀咀就要小心,宁愿唔考車牌了,因为整门牙好Q貴㗎!

不過佢d吹功要讚,哨牙吹零齒感
回復

升級  4.81%

二星會員

AKQJ10 發表於 2024-6-8 09:07
不過佢d吹功要讚,哨牙吹零齒感

甘肯定佢有苦心锻炼過!
回復

升級  1.11%

二星會員

把身一横 發表於 2024-6-8 09:08
甘肯定佢有苦心锻炼過!

所以要讚!同埋車呢家野唔一定哨牙先炒車,之前同個冇哨牙車得太激,下唇都損左
回復

升級  33.33%

一星會員

浪漫公子 發表於 2024-6-6 14:39
想問細V係咪都係返好夜嫁?

我都中未返夜去試,haha
回復

升級  56.67%

一星會員

我就認為冇問題啦,只係小小爆牙,依然好索,我好鍾意
再加上佢睇人啦!唔係係人都車嘅,我只考到碰碰車
想車都唔得
回復

升級  56.67%

一星會員

同埋細V果種感覺係好年輕,未夠三十,似出嚟浦嘅飛女,皮膚超好,全身都捋捋好,全身都超級滑
回復

升級  56.67%

一星會員

細V,少少哨,冇乜影響到,仍然係咁青春,堅90後陀地,皮膚白滑,最重要係有齊服務,(水簫、毒龍、69、口爆、事後簫等等),可能我比較斯文,所以我考到大車,而且細V不知幾好車,嘴唇軟綿綿,不過車牌既野,都係尊重囡囡比較好,不是指定服務,出面好多指壓只做2味D囡,都冇細V後生及靚。
回復

升級  4.81%

二星會員

kichung 發表於 2024-6-8 18:26
細V,少少哨,冇乜影響到,仍然係咁青春,堅90後陀地,皮膚白滑,最重要係有齊服務,(水簫、毒龍、69、口爆 ...

C兄只推過細V,比较唔到你嘅真實审美水平,希望能多出幾份報告參考!
回復

升級  56.67%

一星會員

把身一横 發表於 2024-6-8 21:38
C兄只推過細V,比较唔到你嘅真實审美水平,希望能多出幾份報告參考! ...

審美各花入各眼,細V係指壓中屬很後生,堅90後,末過三十,樣指壓來講屬中上,以細V既年紀及樣貌,可以去做高檔D果種SPA場,仲係指壓界為我地服務,簡直係我地淫民之福。
回復

升級  4.81%

二星會員

kichung 發表於 2024-6-8 22:45
審美各花入各眼,細V係指壓中屬很後生,堅90後,末過三十,樣指壓來講屬中上,以細V既年紀及樣貌,可以去 ...

希望C兄唔好介意,好多報告話囡囡似35+,實际上我見到的根本就是45+!
回復

升級  11.83%

三星會員

把身一横 發表於 2024-6-8 22:52
希望C兄唔好介意,好多報告話囡囡似35+,實际上我見到的根本就是45+!

C兄見到細V是45+?一係C兄認錯人,如果細V都45+,我睇全部係指壓既囡囡都50+,細V成個靚妹甘,點會45+
回復

升級  33.33%

一星會員

三十同45+ 其實係咪同場有兩個細vv呀
回復