查看: 2726|回復: 4

[雲 來] [Diubouli報告]【雲來】熱情投入·Milk

升級  9.63%

二星會員

[Diubouli報告]【雲來】熱情投入·Milk
http://sn11.cc/thread-2247400-1-2.html

雲來 Milk

睇完其他師兄報告,知道milk應該係我鍾意嗰一類型,今日就約嚟試吓。

囡囡入到嚟,眼大大幾好笑容,短髮高高瘦瘦,陽光膚色,跟住互相除衫,C波中雲中的,有腰微腩腿算長,夠高身形係靚啲,攬攬錫錫考車牌,考到中車,跟住就拖手入去沖涼,囡囡幫我洗完仲比水我啷口,然後就車車,前後body同磨J,同夠高嘅囡囡攬住車確係享受,一路車我一路捽佢妹妹,囡囡開始呻吟,捽多一陣就有暖水出,噴完水再捽又再噴,噴咗幾次囡囡話我搞到佢腳軟,見佢咁樣我就放過佢,然後俾佢繼續做水簫,吹得都好舒服。

出去乾身,跟住我趴喺度俾囡囡幫我做背,囡囡用波波同個嘴幫我做漫遊,都非常舒服,然後做毒龍,鑽得都幾深,幾刺激,跟住轉身,囡囡先漱口,跟住又同我車車,然後我揸佢波波,啜佢粒的,一啜嗰兩粒的就脹卜卜,跟住到囡囡服侍返我,錫我兩點然後吹奏,吹功唔錯,袋底都有招呼到,好快小鋼炮就硬晒,潮吹女我就唔玩六九,叫囡囡直接上套,然後叫佢坐上嚟,囡囡都騎得幾舒服,又Un又磨,又錫我LIN又車下我,我都禮尚往來坐起身啜佢粒的攬住佢車,囡囡越磨越興奮,又開始呻吟,我瞓返低望住佢個淫樣同靚身材,感覺就快想爆,就叫囡囡企喺床邊俾我後入,囡囡夠高容易就位,後入妹妹更加緊,囡囡pat pat 有肉,都幾好推,捉住佢條靚腰推咗幾分鐘,又輕拍佢pat pat,囡囡又興奮到呻吟起來,立即轉返男上,囡囡自動M腳配合,比我抽插得入啲,我都極度興奮,一路同佢大車,再大大力鋤多幾分鐘就出晒比佢。事後囡囡幫我清理完就瞓返上床比我攬攬,望住天花板鏡內milk靚靚的身材,感覺很滿足。無幾耐就響鐘沖涼走人。

總括嚟講,囡囡高瘦樣順眼,各項招呼都有水準,造愛投入,有機會再返食。

註:Diubouli報告-雲來/鳳城/三川/太子/金田/多港/春秋
Superadmin

回復

升級  33.33%

一星會員

形容似春記麗莎! 佢有少少寒背 好易認 金毛冬菇頭 佢教我奶妹妹,耍聚聚!
回復

升級  1.48%

二星會員

係春記 Lisa
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  33.33%

一星會員

過塘魚肥,今日手慢又book唔到,想睇下仲有冇舊場貢好服務
回復